بدون مشارکت کشاورزان مدیریت آب امکان‌پذیر نیست


دسته بندی: اخبار کشاورزی
بدون مشارکت کشاورزان مدیریت آب امکان‌پذیر نیست

عباس کشاورز از تمام بخش‌های خصوصی، کارشناسان به‌ویژه کشاورزان خواست با مشارکت در پروژه مشارکتی آب در استفاده درست و بهینه و هم‌چنین بهره‌وری مفید آب کمک کنند.
معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی در میزگرد بررسی سیاست‌های دولت در زمینه مدیریت مشارکتی آب، توانمندی و مزیت‌های حضور بخش خصوصی در گسترش این الگو گفت: استان گلستان تجربه گرانبها و طولانی و موفق در اجرای پروژه مدیریت مشارکتی آب دارد که با حضور بخش خصوصی به‌ صورت یک مدل قابل ارائه در سطح کشور خواهد بود.
به گزارش ایسنا، عباس کشاورز اظهار کرد: اجرای این طرح با مشارکت بخش خصوصی به موفقیت بیشتر خواهد رسید.
وی افزود: بدون مشارکت کشاورزان مدیریت بحران آب امکانپذیر نیست.
کشاورز از تمام بخش‌های خصوصی، کارشناسان به‌ویژه کشاورزان خواست با مشارکت در پروژه مشارکتی آب در استفاده درست و بهینه و هم‌چنین بهره‌وری مفید آب کمک کنند.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاوزی گفت: طرح تعادل بخشی مشارکت آب با هدف مشارکت کشاورزان در مدیریت آب به تصویب رسیده است.
وی اظهار کرد: مدیریت مشارکتی آب ومدیریت امور آب در برنامه دوم بود که با اختلاف نظر وزارت نیرو وجهاد کشاورزی در مورد چگونگی اجرای آن عملیاتی نشده بود.
وی با اشاره به تصویب طرح تعادل‌بخشی مشارکت آب با هدف مشارکت کشاورزان در مدیریت آب افزود: با تصویب این قانون جدید حکم به مشارکت داده شد.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاوزی تصریح کرد: این کار در بخش‌هائی از کشور مانند نیشابور، مهملات، کازرون و استان گلستان تجربه شده که موفق هم بوده است.
کشاورز گفت: دولت هم باید اختیارات، امکانات، ظرفیت های حمایتی را در اختیار تشکل‌های بهره‌بردار قرار دهد تا با مشارکت کشاورزان مشکل کمبود آب از حالت بحرانی خارج شود.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاوزی همچنین از کشت 530 هزار هکتار شالی در کشور خبر داد و افزود: این در حالی است که ما پیش‌بینی کشت 480 هزار هکتار را داشتیم اما این میزان افزایش یافته است.
کشاورز اظهار کرد: ما الگوی کشت‌های جایگزین شالی را در کشور معرفی کرده‌ایم و در این بخش مشکلی نداریم.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاوزی افزود:انتظار داریم شرکت نیرو به قانون بهره‌وری و حمایت از الگوهای جایگزین توجه کند و در این بخش استانداران هم نقش موثری می‌توانند داشته باشند.
وی با تاکید بر استفاده کشاورزان از کشت‌های جایگزین گفت: این کشت‌های جایگزین قابل رقابت با شالی هستند و می توانند جایگزین مناسبی برای کشاورزان باشند.

خبرگزاری ایسنا – 95/4/24