تزریق 8000 میلیارد ریال منابع مالی برای تأمین ماشین‌آلات کشاورزی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تزریق 8000 میلیارد ریال منابع مالی برای تأمین ماشین‌آلات کشاورزی

هشت‌هزار میلیارد ریال منابع مالی جهت تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز بخش کشاورزی با ابلاغ وزیر جهادکشاورزی تأمین اعتبار شد.
هشت‌هزار میلیارد ریال منابع مالی جهت تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز بخش کشاورزی با ابلاغ وزیر جهادکشاورزی تأمین اعتبار شد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون در گفتگوی اختصاصی با ایانا با اعلام این خبر گفت: برای دومین سال پیاپی و با توجه برای ایجاد خط اعتباری مکانیزاسیون و بعد از پیگیری‌های مداوم وزیر جهادکشاورزی، هشت‌هزار میلیارد ریال در این مرحله جهت خط اعتباری مکانیزاسیون سال 93 به این دفتر تأمین خواهد شد.
کامبیز عباسی افزود: خط اعتباری مذکور جهت برنامه‌ریزی برای مکانیزاسیون کشاورزی و توسعه ماشین‌آلات و ادوات مورد نیاز در حوزه‌های باغبانی، زراعت، آبزی‌پروری و... تزریق شده است.
وی خاطرنشان کرد: از محل اعتبارات جذب‌شده، 18 هزار دستگاه تراکتور و بیش از 600 دستگاه انواع کمباین برای برداشت غلات تأمین می‌شود و سایر اولویت‌های ماشین‌آلات در بخش‌های باغبانی، زراعت، آبزی‌پروری و... اختصاص خواهد یافت.
اقتصاد مقاومتی در وزارت جهادکشاورزی کلید خورد
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون ادامه داد: همچنین یک‌هزار و 550 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون تزریق شده که در سه دهه گذشته، کم‌نظیر بوده است.
عباسی تصریح کرد: اعتبارات مذکور، توزیع استانی نیز شده و در قالب طرح جامع مکانیزاسیون هزینه شده است.
وی یادآور شد: حجم وسیع سرمایه‌گذاری در بخش مکانیزاسیون باعث رونق صنعت و ماشین‌آلات کشاورزی شده و ارتقاء شاخص‌های اقتصاد مقاومتی، خوداتکایی در انرژی، پایداری تولید، ارتقاء بهره‌برداری از آب و خاک و توسعه فناوری‌های نوین را به‌دنبال خواهد داشت.
عباسی تأکید کرد: افزایش ضریب مکانیزاسیون می‌تواند منجر به تولید انبوه محصولات کشاورزی شده و رونق کشاورزی را به‌دنبال داشته باشد.
ضایعات محصولات کشاورزی کاهش می‌یابد
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون با اشاره به اثر تجهیز مکانیزاسیون و افزایش ادوات و ماشین‌آلات در بخش تولید اظهار داشت: مسلماً در حوزه ضایعات، با توجه به برنامه‌ریزی، تأمین ادوات و ماشین‌آلات، ضایعات حاصل از عدم انجام به‌موقع عملیات کشت و به‌زراعی و ضایعات ناشی از فرسودگی تجهیزات کاهش می‌یابد.
وی در پایان گفت: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی قطعاً منجر به افزایش و ارتقاء شاخص‌های بهره‌وری خواهد شد و تولید در بخش کشاورزی افزایش خواهد یافت.

خبرگزاری ایانا – 93/3/21