ریشه‌کنی آنفلوآنزای پرندگان و تب برفکی در منطقه به کمک ایران


دسته بندی: اخبار کشاورزی
ریشه‌کنی آنفلوآنزای پرندگان و تب برفکی در منطقه به کمک ایران

از آنجا که برخی از مناطق کشور درگیر خشکسالی و کمبود آب هستند، اطلاعیه‌ای از سوی دامپزشکی درباره تغذیه، واکسیناسیون و آب بهداشتی صادر شد.
از آنجا که برخی از مناطق کشور درگیر خشکسالی و کمبود آب هستند، اطلاعیه‌ای از سوی دامپزشکی درباره تغذیه، واکسیناسیون و آب بهداشتی صادر شد.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور امروز در گفتگو با خبرنگارایانا با اعلام این خبر گفت: سازمان دامپزشکی کشور برای استان‌های درگیر خشکسالی و کم‌آبی در زمینه استفاده از آب شرب بهداشتی و تغذیه مناسب و مقابله با بیماری‌های خاص اطلاعیه صادر کرد.
محسن مشکات افزود: لزوم واکسیناسیون به‌موقع در این مناطق توصیه شده است، زیرا خشکسالی می‌تواند به‌عنوان منشاء اصلی بسیاری از بیماری‌ها قلمداد شود.
وی خاطرنشان کرد: تجویز داروهای ضدانگلی نیز به استان‌های درگیر خشکسالی ابلاغ شده است.
مشکات ادامه داد: در حال حاضر دام و طیور کشور در شرایط مناسبی هستند و مشکل یا بیماری خاصی در فارم‌های مختلف گزارش نشده است.
وی تصریح کرد: موضوع شیر فله‌ای به دست فراموشی سپرده شده است و در حال حاضر سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت در این زمینه هیچ نقطه نظری ندارند.
وجود متخصصان فعال در زمینه تب برفکی و آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان برگزاری اجلاس OIE یادآور شد: 178 کشور سالانه گرد هم می‌آیند و به مدت یک هفته مسائل مختلف را بررسی می‌کنند.
مشکات تأکید کرد: وزیر جهادکشاورزی در این اجلاس درباره بیماری‌های مشترک و سایر بیماری‌هایی که نیاز به همراهی کشورهای منطقه دارد، تأکید کرده است.
وی اظهار داشت: برخی از بیماری‌ها باید به‌صورت منطقه‌ای ریشه‌کن شود که در این زمینه زیرساخت‌های مناسبی در کشور ما وجود دارد.
مشکات همچنین گفت: بیماری تب برفکی و آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از مواردی است که متخصصان خاصی در کشور فعال هستند و علاوه بر آن، آزمایشگاه‌های معتبری که دارای امکانات فوق‌العاده‌ای هستند می‌توانند به‌عنوان مرجع برای سایر کشورها عمل کنند.
وی در پایان افزود: بخش دامپزشکی کشورمان می‌تواند برای ریشه‌کنی بیماری‌های دام و طیور به‌عنوان مرجع عمل کرده و به کمک سایر کشورها بیاید.

خبرگزاری ایانا – 93/3/7