شبکه کشاورز برای احیای هویت بخش کشاورزی راه‌اندازی می‌شود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
شبکه کشاورز برای احیای هویت بخش کشاورزی راه‌اندازی می‌شود

شبکه کشاورز که با تعهد رئیس صداوسیما از هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد، وظیفه انتقال یافته‌های تحقیقاتی و تمرکز بر هویت و جایگاه کشاورز و کشاورزی را در دستور کار خود دارد.
شبکه کشاورز که با تعهد رئیس صداوسیما از هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد، وظیفه انتقال یافته‌های تحقیقاتی و تمرکز بر هویت و جایگاه کشاورز و کشاورزی را در دستور کار خود دارد.
مدیر گروه رادیو-تلویزیونی جهادکشاورزی امروز در گفتگو با ایانا با اعلام این خبر گفت: شبکه کشاورز طبق برنامه‌ریزی‌های اعلام‌شده توسط رئیس سازمان صداوسیما، هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد.
مهران ابوالحسنی افزود: این شبکه بر اساس توافق‌های صورت‌گرفته، ابتدا به‌صورت هفته‌ای دو ساعت و پس از آن با افزایش ساعات فعالیت، به پوشش اخبار حوزه کشاورزی و فعالیت روستاییان می‌پردازد.
وی خاطرنشان کرد: این شبکه بر اساس تکلیف قانونی صداوسیما در قانون افزایش بهره‌وری، راه‌اندازی خواهد شد و انتظار می‌رود ساعات فعالیت متناسب با حجم برنامه‌های ساخته‌شده افزایش پیدا کند.
ابوالحسنی ادامه داد: رئیس این شبکه از مدیران صداوسیما خواهد بود، اما از آنجا که راه‌اندازی این شبکه در مراحل اولیه قرار دارد، هنوز شورای سیاست‌گذاری و نوع اسپانسرهای آن مشخص نشده است.
وی تصریح کرد: شبکه کشاورز می‌تواند یکی از اثرگذارترین رسانه‌های کشور برای توسعه و ترویج تحقیقات و اطلاعات آکادمیکی حوزه کشاورزی به داخل مزارع باشد.
افزایش کرامت کشاورزان با برنامه‌های \"شبکه کشاورز\"
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ایانا با اشاره به تأسیس شبکه کشاورز گفت: راه‌اندازی شبکه کشاورز جزء تکالیف قانونی صداوسیما بوده است که با تأخیر انجام شده و باید به سرعت مانند سایر شبکه‌های سراسری، برنامه‌های 24 ساعته داشته باشد.
محمدرضا امیری کهنوج یادآور شد: این شبکه نقش عمده‌ای در ترویج اطلاعات کشاورزی و انتقال یافته‌های تحقیقاتی به مزارع دارد و انتظار می‌رود سبک و سیاق برنامه‌های ساخته‌شده آینده در این شبکه متفاوت با برنامه‌هایی باشد که طی سال‌های گذشته از صداوسیما پخش شده است.
وی با انتقاد به برخی از برنامه‌های تلویزیونی نظیر \"مستقیم آبادی\" تأکید کرد: هویت کشاورز و جامعه روستایی باید در قالب برنامه‌های ساخته‌شده، ولو برنامه‌های شاد نظیر مسابقه و طنز به کرامت جایگاه روستا و روستایی بپردازد و از تخریب‌های غیرمستقیم جلوگیری شود.
نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: روستا با عنوان کانون فعالیت در حوزه تولید به‌شمار می‌رود و باید شأن و جایگاه خود را در رسانه ملی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی اثرگذار پیدا کند.
امیری کهنوج افزود: انتظار می‌رود این شبکه در نسل جدید این دیدگاه را به‌وجود آورد که کشاورزی یکی از مشاغل دارای سطح اجتماعی قابل مقایسه با اساتید دانشگاه، پزشکی و کارمندی است و درآمد بالایی دارد که می‌تواند رفاه اقتصادی را برای شاغلان خود به همراه آورد.
وی مقوله مهاجرت و بالا رفتن میانگین سنی روستاییان را نتیجه بی‌علاقگی جوانان روستایی نسبت به ماندن در روستا به‌علت پایین بودن درآمد شغل کشاورزی و جایگاه آن در اذهان عمومی دانست و خاطرنشان کرد: اگر جوانان روستایی احساس کنند که از منزلت اجتماعی برخوردارند و به‌عنوان یک تولیدکننده می‌توانند از تسهیلات اقتصادی قابل توجهی برخوردار باشند و شاخص‌های رفاه را در زندگی خود و در روستا ببینند، علاقه بیشتری به ماندن در روستاهایی که به دنیا آمده‌اند، خواهند داشت.

خبرگزاری ایانا – 93/2/10