تیلر 7 اسب گازوئیلی دیجی کالا


دسته بندی: مجله
تیلر 7 اسب گازوئیلی دیجی کالا

تیلر جزء محصولات تخصصی کشاورزی محسوب می شود و در سایت دیجی کالا ناموجود می باشد. قیمت تیلر 7 اسب گازوئیلی با توجه به مشخصات فنی آن، برند و کشور سازنده متفاوت اما در رنج قیمتی 20 تا 40 میلیون تومان است. جهت اطلاع دقیق از قیمت انواع تیلر گازوئیلی و بنزینی به آدرس https://www.bbk-iran.com/section-20.html مراجعه نمایید.

تیلر یکی از مهم ترین تجهیزات کشاورزی به شمار می آید و از آن برای شخم زدن زمین های زراعی و باغات استفاده می شود. فرآیند شخم زنی یکی از مهم ترین مراحل آماده سازی زمین برای کاشت محصولات مختلف است و نحوه ی انجام آن بر روی موارد متعددی از جمله تهویه خاک، نفوذپذیری خاک، میزان آفات موجود در خاک و غیره تاثیر دارد. همه این موارد سبب شده انتخاب و خرید یک تیلر خوب و باکیفیت یکی از اهداف اصلی کشاورزان و باغداران بشمار آید.

تیلر چیست؟

تیلر نوعی تراکتور در ابعاد کوچکتر می باشد که تقریبا تمام قابلیت های تراکتور را در مقیاسی کوچک تر دارد و عملیات کاشت، داشت و برداشت را انجام می دهد. این دستگاه با کاربری های متعددی اعم از تیلر باغی و تیلر کشاورزی شناخته می شود. از ویژگی های بارز تیلر کشاورزی و مزرعه می توان به قیمت مناسب، سرعت بالا، جابجایی راحت، تعمیر و نگهداری آسان، امکان نصب ادوات مختلف اشاره کرد.

تیلر چیست؟
تیلر چیست؟

تفاوت تیلر و کولتیواتور چیست؟

تیلر تراکتور دوچرخی است که بیشتر با موتورهای دیزلی از 8 تا 14 اسب بخار تولید می شود و معمولاً در زمین های شالیزاری مورد استفاده قرار می گیرد. کولتیواتور یا کلتیواتور نیز از خانواده تیلر می باشد که معمولاً نسبت به تیلر دارای قدرت کمتر و ابعاد کوچکتری می باشد و به دلیل شباهت زیاد به تیلر به آن تیلر کولتیواتور نیز گفته می شود و با دو نوع موتور بنزینی از 5 الی 9 اسب بخار و موتور دیزلی از 5 الی 12 اسب بخار تولید می شود و مناسب برای کار در زمین های خشک می باشد.

شخم زدن با تیغه های روتیواتور اصلی ترین وظیفه تیلرها می باشد که در تیلرهای شالیزاری معمولا روتیواتور به پشت دستگاه بسته می شود بدون اینکه چرخ های لاستیکی از جای خود خارج شود ولی در کولتیواتورها چرخ های لاستیکی از جای خود خارج می شود و مجموعه محور و تیغه های کلتیواتور به جای چرخ متصل می شود. این مدل اتصال باعث می شود که کار کردن با کلتیواتورها نسبت به تیلرها سخت تر باشد چون با لرزش بیشتری همراه است.

تفاوت تیلر ها از نظر نوع سوخت

تیلر از نظر نوع سوخت در دو نوع دیزلی (گازوئیلی) و بنزینی تولید می شود. تیلر گازوئیلی نسبت به تیلر بنزینی قدرت بالاتر و همچنین مصرف و هزینه سوخت کمتری دارد. تیلر بنزینی برای زمین های کوچک و کارهای سبک مناسب است و قیمت آن نسبت به تیلر گازوئیلی کمتر می باشد. هزینه نگهداری و تعمیر تیلر دیزلی بسیار پایین تر از تیلر بنزینی می باشد.

نحوه انتخاب بهترین تیلر کشاورزی

مساحت زمین: یکی از معیارهای بسیار مهم در انتخاب تیلر میزان وسعت زمین زراعی است، با توجه به مساحت زمین نوع و مدل تیلر کشاورزی را انتخاب نمایید. به عنوان مثال برای زمین های زیر 5000 متر مربع تیلر 7 اسب بنزینی توصیه می شود و در زمین های بالای 5000 متر، پیشنهاد ما استفاده از تیلر گازوئیلی است.

قدرت و توان: قدرت تیلر کشاورزی باید متناسب با نیازتان باشد، مثلا باغداران از تیلر هایی با قدرت کمتر از 9 اسب بخار و کشاورزان برای زمین های زراعی از تیلر های بالای 9 اسب بخار می توانند استفاده کنند. هر چقدر تیلر توان بیشتری داشته باشد به طبع چثه آن هم بزرگتر بوده و در نتیجه کنترل و هدایت آن سختر و مانوور آن پایین تر می باشد. از این رو انتخاب تیلر سنگین در باغ که احتیاج به مانوور بالایی دارد می تواند برای کاربر ایجاد سختی و خستگی کند، لذا انتخاب تیلر متناسب با نیاز و نوع کاربری آن توسط کشاورزان بسیار حائز اهمیت است.

همانطور که گفته شد تیلر ها معمولا از توان 5 تا 12 اسب بخار تولید می شوند و کشاورزان و باغداران می بایست متناسب با نیاز خود اقدام به انتخاب تیلر مناسب کنند. توصیه می شود در زمین های زیر یک هکتار که خاک نرمی دارند و احتیاج به کار سنگین در آن ها وجود ندارد، تیلر بنزینی 6 تا 7 اسب بخار استفاده شود. در این باغ ها اگر تراکم درختان بالا باشد، به منظور مانور بهتر بین درختان تیلر 6 اسب بخار و در صورت تراکم کم درختان، تیلر بنزینی 7 اسب بخار توصیه می شود.

در زمین بزرگتر از یک هکتار، تیلر گازوئیلی با توان 5 اسب بخار به بالا نیاز است.در این باغ ها نیز متناسب با تراکم درختان و میزان کار، تیلر گازوئیلی 5 یا 7 اسب توصیه می شود. برای زمین های بزرگتر در صورتی که علاوه بر خاکورزی به بارکشی نیز احتیاج است، می بایست تیلر گازوئیلی 9 اسب بخار استفاده شود. تیلر دیزل 12 اسب بخار نیز مناسب بارکشی و شخم زدن در زمین های زراعی بزرگ می باشد. کنترل تیلر 12 اسب در باغ ها به علت سنگینی آن، بسیار سخت بوده و مانور پذیری پایینی نیز دارد. توصیه ما به باغداران استفاده از تیلر 5 تا 9 اسب بخار است. لازم به ذکر است قیمت تیلر گازوئیلی نسبت به بنزینی بیشتر می باشد.

قیمت تیلر گازوئیلی

تیلرهای گازوئیلی نسبت به تیلر بنزینی ارزان تر هستند. هرچند دسترسی به سوخت گازوئیل نسبت به بنزین محدود تر است؛ اما مصرف سوخت بهینه و هزینه های پایین تعمیر و نگهداری، تاثیر مثبتی بر بازار تیلر گازوئیلی داشته است. بنابراین تیلرهای گازوئیلی گزینه مناسبی برای زارعان و باغبانانی است که زمین‌های زراعی بزرگی دارند. اما اگر زمین زراعی شما ابعاد کوچکی دارد و یا تیلر را برای باغ های جمع و جور یا باغچه های شخصی تان می خواهید تیلر بنزینی برای شما مناسب‌ترین گزینه می باشد.

قیمت تیلرهای گازوئیلی با توجه به توان آنها، برند و مشخصات فنی تیلر در رنج قیمتی 20 تا 40 میلیون تومان متفاوت می باشد.

قیمت تیلر 7 اسب گازوئیلی دیجی کالا

سایت هایی مانند دیجی کالا بیشتر برای کالاهای عمومی مردم هستند و تیلر که ابزار تخصصی در حوزه کشاورزی است در این سایت ناموجود می باشد. شما میتوانید تیلر مناسب کار خود را از سایت های تخصصی مثل بازار بزرگ کشاورزی تهیه کنید. قیمت تیلر 7 اسب گازوئیلی با توجه به مشخصات فنی آن، برند و کشور سازنده متفاوت اما در رنج قیمتی 20 تا 40 میلیون تومان است. جهت اطلاع دقیق از قیمت انواع تیلر گازوئیلی و بنزینی به دسته تیلر در این سایت مراجعه نمایید.