تیلر کشاورزی


دسته بندی: مجله
تیلر کشاورزی

تیلر کشاورزی یکی از پرطرفدارترین ماشین آلات و ادوات کشاورزی است که انواع مختلف آن در باغات و زمین های زراعی به منظور کلوخ‌شکنی، خاک‌ورزی و شخم زنی، نابودی علف‌های هرز و .... مورد استفاده قرار می گیرند. تیلر کشاورزی نوعی تراکتور کوچک دوچرخ متشکل از یک شاسی و موتور سوار شونده است که سوخت مصرفی آن دیزل یا بنزین می‌باشد. برند سازنده، نوع و توان موتور، ارتفاع تیغه‌ها، عرض و عمق عملیات و قابلیت نصب ادوات از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار انتخاب و قیمت تیلر کشاورزی است. مناسب بودن قیمت تیلر کشاورزی مزرعه نسبت به تراکتور و قابلیت استفاده و حمل آن در زمین‌های کوچک و مابین درختان موجب شده که این وسیله از طرفداران زیادی در بین کشاورزان برخوردار باشد. از طرف دیگر می‌توان ادواتی چون کولتیواتور، چاله کن، گاوآهن، خیش، دروگر و ... به آن‌ها متصل کرد.

انواع تیلر کشاورزی

اشاره کردیم که تیلر کشاورزی بر حسب نوع موتور، نوع سوخت، قدرت موتور با انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شوند و بسته به زمین موردنظر و نوع عملیات  انتخاب می‌شوند. اولین دسته‌بندب انواع تیلر کشاورزی، دسته‌بندی بر اساس نوع سوخت مصرفی است. تیلر کشاورزی از نظر سوخت به انواع دیزلی و بنزینی تقسیم می‌شود.

تیلر بنزینی

تیلر بنزینی اینکو مدل GC6101

تیلر بنزینی در مقایسه با تیلر کشاورزی دیزلی دارای قدرت پایین‌تری است و بیشتر در مزارع و باغات کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد. هرچند بنزین گران‌تر از سوخت دیزل یا گازوئیل است، اما هزینه نگهداری تیلر کشاورزی دارای سوخت دیزلی بیشتر از نوع بنزینی است.

تیلر دیزلی

تیلر دیزلی به سبب داشتن قدرت بیشتر، سوخت ارزان‌تر و مصرف سوخت بهینه‌تر به مراتب طرفداران بیشتری به خصوص برای زمین‌های وسیع  دارند.

موتور تیلر به دو صورت استارتی یا هندلی روشن می‌شود، نوع چرخ تیلر نیز یکی از تفاوت‌های انواع تیلر کشاورزی است. چرخ تیلر کشاورزی با سایزهای مختلف و در انواع لاستیکی، آهن عاج‌دار و استوانه‌ای موجود هستند. از انواع چرخ لاستیکی برای انجام کارهای سبک، از انواع چرخ آهن عاج‌دار برای شخم‌زنی و از انواع چرخ استوانه‌ای برای ممانعت از فرورفتن در گل و لای استفاده می‌شود.

برخی از تیلرهای کشاورزی دارای دسته‌ و برخی مدل‌ها نیز دارای صندلی کوچک در کنار دسته برای حمل می‌باشند.

تیلر بر اساس سیستم گیربکس در انواع چهار دنده، شش دنده، هفت دنده نیز موجود است.از دنده سبک برای درجا کار کردن تیلر و از دنده سنگین برای انجام عملیات در مزارع بزرگ استفاده می‌شود.

قدرت و توان تیلر کشاورزی بسته به نوع موتور می تواند از ۵ تا ۱۲ اسب بخار متغیر باشد. توان موتور در انواع تیلر  کشاورزی کوچک معمولا زیر 5 اسب بخار است.

کاربردهای تیلر

کاربردها و مشخصات تیلر را می‌توان در این موارد خلاصه کرد:

·         انجام عملیات خاک‌ورزی اولیه، شخم‌زنی و تبدیل خاک‌های سخت به نرم

·         افزایش میزان بهره‌وری نیروی کار

·         صرفه جویی در زمان و هزینه

·         بهبود کیفیت خاک و افزایش تهویه آن

·         رفع علف‌های هرز

·         قابلیت اتصال گاو آهن

·         قابلیت متصل کردن نهر کن و پمپ سمپاشی

·         به صرفه بودن قیمت تیلر کشاورزی

تفاوت تیلر با کولتیواتور

تفاوت تیلر و کولتیواتور

هر دو تیلرها و کولتیواتورها برای آماده‌سازی مکانیکی خاک یعنی شخم‌زنی، نرم کردن خاک‌های سطحی، سله شکنی و از بین بردن علف‌های هرز مورد استفاده قرار می‌گیرند. کولتیواتورها  نیز مانند تیلر‌ها قابلیت نصب ادواتی چون سمپاش، گاوآهن، خیش، نهرکن و... را دارند اما توان آن‌ها در مقایسه با تیلرها کمتر و در حدود 5 تا 12 اسب بخار می‌باشد، به همین سبب بیشتر به‌منظور مخلوط کردن خاک نرم، مخلوط کردن کمپوست و خاک و کنترل علف‌های هرز و به‌طور کلی عملیات خاک‌ورزی ثانویه استفاده می‌شوند و کاربرد چندانی در شکستن لایه سخت خاک ندارند.

بهترین تیلر

بهترین تیلر کشاورزی تیلری است که متناسب با زمین و نیاز کاربر انتخاب شود و کارایی موردنظر را داشته باشد. به‌طور مثال تیلرهایی با قدرت کمتر از 9 اسب بخار برای باغات و تیلر کشاورزی بالای 9 اسب بخار برای استفاده در زمین‌های زراعی مناسب‌تر هستند. چراکه هرچه توان تیلر بیشتر باشد، بزرگتر است و در نتیجه مانور آن کمتر و کنترل و هدایت آن سخت‌تر است.

 مکانیزم عمل تیلر کشاورزی ساده است و انواع متنوعی از آن توسط کارخانجات مختلف در سراسر جهان در اختیار کاربران قرار داده شده است. برند سازنده، کیفیت موتور و قطعات جانبی، توان و قدرت موتور، سیستم انتقال نیرو، نوع سوخت و البته قیمت تیلر کشاورزی مزرعه، از مهم‌ترین فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب بهترین تیلر کشاورزی است.

از برندهای معروف تیلر کشاورزی موجود در بازار می‌توان به تیلر کولتیواتور کاما، تیلر هوندا، تیلر کشاورزی هیوندای، تیلر ویما، تیلر کوباتا، تیلر یانمار، تیلر بی سی اس، تیلر کشاورزی میتسوبیشی، آگرو و ویکتور اشاره کرد.

تیلر کشاورزی کوچک

تیلر کشاورزی کوچک یا مینی تیلر نوعی تیلر است که بیشتر برای شخم‌زنی و پاک کردن دور درختان، ترکیب کود با خاک و افزایش هوادهی و از بین بردن علف های هرز  و به‌طور کلی عملیات خاکورزی سبک استفاده می‌شود.

نکات مهم کار با تیلر

تیلر نیز مانند دیگر ادوات کشاورزی نیاز به مراقبت دارد که رعایت آن نقش تعیین‌کننده‌ای در کارکرد بهتر و طول عمر بیشتر دستگاه دارد. هرچند استفاده از تیلر کشاورزی نسبتا ساده است، اما به معنای در دسترس بودن آن برای همگان باشد.

 تیلر هر چند وقت یکبار نیاز به تمیز کردن دارد. در هنگام تمیز کردن دستگاه را خاموش و تیغه‌ها را جدا  کنید و گیربکس را نیز در حالت خلاص قرار دهید. از سرعت بالا در در زمین‌های شیب‌دار اجتناب کنید. روغن موتور تیلر کشاورزی از فاکتورهای تاثیرگذار در بازدهی و حفظ طول عمر دستگاه است که بهتر است پس از چندین ساعت استفاده حتماً تعویض شود. 

قیمت تیلر کوچک

قیمت تیلر کوچک تبعا کمتر از قیمت انواع تیلرهای بزرگ است. این تیلرها بازه قیمتی بسیار متفاوتی از حدود 10 تا 100 میلیون تومان با توجه به مشخصات فنی تیلر، توان تیلر، کشور سازنده و برند تیلر، دارا می باشند. جهت اطلاع دقیق از قیمت تیلر کشاورزی کوچک با انواع تامین کنندگان تیلر که در سایت بازار بزرگ کشاورزی محصولات خود را عرضه نموده اند، تماس حاصل نمایید.

قیمت تیلر گازوئیلی

قیمت تیلر گازوئیلی مانند دیگر ادوات کشاورزی به شدت متغیر است و به عوامل متعددی چون برند سازنده، اندازه، قدرت موتور، کیفیت تجهیزات، تعداد تیغه‌ها و برخی ویژگی‌های دیگر بستگی دارد. همچنین میزان عرضه و تقاضا در بازار، فصل کشاورزی و نرخ ارز نیز می‌توانند قیمت تیلر گازوئیلی و انواع دیگر تیلر کشاورزی تاثیر بگذارند. در زیر به قیمت تیلر کشاورزی دیزلی برخی مدل‌های پرفروش بازار  در اواخر فروردین 1402 اشاره کردیم اما  برای اطلاع دقیق‌تر از قیمت تیلر گازوییلی، تیلر کشاورزی بنزینی و... می‌توانید با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.

نوع تیلر گازوئیلیقیمت تیلر گازوئیلی (تومان)
تیلر دوچرخ بی سی اس 740 گازوئیلی94900000
تیلر هیوندای HYUNDAI Smart-D1051500000
تیلر هیوندای HYUNDAI Smart-D645450000
تیلر ۱۲ اسب ویما دیزلی استارتی چراغ دار  39000000
تیلر کولتیواتور دیزلی ویکتور 12 اسب38000000
تیلر کولتیواتور دیزلی کاما37990000
تیلر روتیواتور 9 اسب دیزل استارتی SKN WM 1100BE37000000
تیلر کولتیواتور دیزلی ویما WM1100A/AE36900000
تیلر دروگر دوچرخ بی سی اس BCS BCS72835900000
تیلر 7 اسب بخار هیوندای مدل Speedy-G7/235500000
تیلر کولتیواتور دیزلی آگرو AMC2-D9EB با قدرت ۱۰ اسب بخار34800000
تیلر ۷ اسب بخار گازوئیلی استارتی اگروماشین31500000
تیلر کلتیواتور 505 اسب بخار کاما اورجینال24500000
تیلر شخم‌زنی (کلتیواتور) دیزلی 10 اسب بخار گیربکسی دوو مدل DABSD1350DE27900000
تیلر کولتیواتور ۵ اسب دیزلی کاما23200000
تیلر کولتیواتور دیزلی آگرو AMC6-D5 با موتور ۵ اسب بخار22490000

قیمت تیلر دیجی کالا

هنگام جستجوی عبارت قیمت انواع تیلر با قیمت تیلر دیجی کالا بسیار مواجه می‌شویم. اما بهتر است بدانیم که تیلر کشاورزی جزء ادوات و ابزارآلات مخصوص کشاورزی محسوب می‌شود که تنوع چندانی در سایت‌هایی مانند دیجی کالا ندارند. چر اکه دیجی کالا بیشتر در زمینه‌ی فروش محصولاتی فعالیت دارد که مصرف عمومی دارند. برای خرید تیلر کشاورزی و دیگر ابزار آلات و محصولات کشاورزی بهتر است به سایت‌های تخصصی مانند بازار کشاورزی مراجعه کنید تا علاوه بر تنوع بالا و قیمت تیلر کشاورزی مناسب، از خدمات پس از فروش آن نیز برخوردار شوید.  

قیمت تیلر دست دوم

پایین‌تر بودن قیمت تیلر دست دوم نسبت به انواع نو باعث شده که برخی افراد برای کاهش هزینه به دنبال خرید تیلر کشاورزی دست دوم باشند. قیمت تیلر کشاورزی دست دوم بسته به مدل، کیفیت، سال تولید، کارکرد و نیاز مشتری متفاوت است. هرچند پایین‌تر بودن قیمت تیلر کشاورزی دست دوم یک مزیت است، توصیه می‌شود قبل از خرید این محصول از سالم بودن قطعات و مشخصات فنی آن اطمینان حاصل نمایید.