بهترین کولتیواتور باغی
کولتیواتور باغی نوعی تیلر دو چرخ است که از آن برای زیر و رو کردن خاک یا به عبارتی خاکورزی ثانویه استفاده میشود. کولتیواتور در حقیقت ابزار شخم زنی نیست، بلکه ابزاری برای هوادهی و آماده سازی خاک برای کشت است که باعث نرم شدن خاک و افزایش جذب آب توسط آن میگردد. استفاده از تیلر به علت جابجایی راحت، مانور بالا در بین درختان و کارایی خوب در زمینهای باغی بسیار رایج است و به همین دلیل به تیلر باغی کولتیواتور باغی گفته میشود.
شخمزنی کولتیواتور در سطح خاک و عمق بسیار پایین انجام میشود. همچنین میتوان از آن برای علفکنی، مسطح کردن زمین و از بین بردن علفهای هرز نیز استفاده کرد. برخی از کولتیواتورهای باغی دارای قابلیت اتصال ابزارهایی چون نهرکن، چاله کن و... میباشند.
برندهای گونانی چون کاما، هوندا، ویکتور، آلکو، ویما، کویین، یوروسیستم و... سازنده انواعی از بهترین کولتیواتور باغی با ویژگیها و کارایی خاص هستند که این بخش از مطلب ما را به خود اختصاص دادهاند. قبل از معرفی بهترین کولتیواتور باغی بهتر است ابتدا با انواع آن آشنا شویم.
انواع کولتیواتور باغی
کولتیواترهای باغی تنوع گستردهای دارند. کولتیواتور باغی از نظر نوع روشن شدن به نوع استارتی و هندلی، از نظر نوع انتقال نیرو به دو نوع گیربکسی و تسمهای و از نظر سوخت مصرفی به دو نوع بنزینی و دیزلی دستهبندی میشود.
کولتیواتور بنزینی
این نوع کولتیواتور قدرتی معادل 5 تا 12اسب بخار دارد و بیشتر در زمینهای دارای شیب و باغات کوچک مورداستفاده قرار میگیرد. ارتفاع این کولتیواتورها قابل تنظیم است، گریبکسی است و با هندل روشن میشود.
کولتیواتور دیزلی
کولتیواتور دیزلی دارای زاویه چرخش 360 درجه است که امکان مانور راحت در زمین را برای کاربر فراهم میسازد. این نوع کولتیواتور بیشتر در زمینها و باغهای بزرگ و مزارع کاشت صیفیجات استفاده میشوند و در دو مدل استارت دستی و هندلی موجود هستند.
مزایای استفاده از کولتیواتورها
- ابعاد و اندازه کوچک و جابجایی آسان
- قابلیت مانور بالا به سبب کوچک بودن
- استفاده آسان
- مصرف انرژی پایین
- قیمت مناسب نسبت به کارایی
- امکان اتصال وسیله های مختلف کشاورزی
- نگهداری آسان
بهترین کولتیواتور باغی برای خرید
بهترین کولتیواتور باغی، مدلی است که متناسب با نیاز، کارکرد و زمین کشاورزی شما انتخاب شود. با این وجود توجه به برخی فاکتورها مانند مشخصات فنی دستگاه میتواند به شما در انتخاب یک کولتیواتور مناسب کمک کند. برخی از این فاکتورها عبارتاند از:
- قدرت موتور
- نوع سوخت مصرفی
- استحکام بدنه
- هندلی و یا استارتی بودن
- سیستم انتقال نیرو (تسمهای یا گریبکسی)
- کلاج مستقیم و یا معمولی
- عمق شخمزنی
- عرض کار
- تعداد تیغه
بهطور کلی مهمترین فاکتور موردتوجه در انتخاب بهترین کولتیواتور باغی و کشاورزی کیفیت قطعات مکانیکی و موتور آن است. شرکت های زیادی در سرتاسر دنیا به تولید ماشین آلات کشاورزی از جمله کولتیواتور مشغولند. تنوع زیاد این محصولات در بازار باعث شده که بدون تحقیق درباره مدلها و برندهای سازنده نتوان راجع به بهترین کولتیواتور باغی نظر داد. با توجه به موارد ذکر شده و نظر مصرفکنندگان تیلرهای گازوئیلی کاما ساخت کشور چین، تیلر کولتیواتور ویکتور، کولتیواتور آلکو ساخت آلمان و تیلر کولتیواتورهای بی سی اس ساخت کشور ایتالیا جزء بهترین برندهای تیلر کولتیواتور موجود در ایران هستند که به تبع قیمت آنها در مقایسه با انواع داخلی بسیار بیشتر است.
بسیاری از تیلر و کولتیواتورهای ساخت داخل نیز از جنس و کیفیت خوبی برخوردارند و با صرفهتر از نمونههای خارجی هستند. بسیاری از قطعات کولتیواتورهای داخلی ساخت کشور چین است.
قدرت تیلر کشاورزی
بهطور کلی تیلرها از قدرت بالایی برخوردارند. اما قدرت تیلر کشاورزی موردانتخاب شما باید متناسب با نیازتان باشد، مثلا باغداران میتوانند از تیلرهایی با قدرت کمتر از 9 اسب بخار و کشاورزان از تیلرهای بالای 9 اسب بخار استفاده کنند. هر چقدر تیلر توان بیشتری داشته باشد به طبع جثه آن هم بزرگتر بوده و در نتیجه کنترل و هدایت آن نیز سختتر است. پس هرچه مساحت زمین شما بزرگتر باشد برای انجام بهتر و سریعتر عملیات کشاورزی، نیاز به تیلر کشاورزی یا کولتیواتور باغی با قدرت بالاتری دارید.
بهترین تیلر کشاورزی
تیلر و کولتیواتورهای دیزلی به دلیل قدرت و توان بالا و مصرف سوخت پایین از محبوبیت بیشتری در بازار ماشینآلات کشاورزی برخوردارند. همچنین هزینه تعمیر و نگهداری آنها نیز پایینتر است. هرچند این مدلها بیشتر در زمینهای کشاورزی وسیع کاربرد دارند. استفاده از تیلر و کلتیواتورهای بنزینی در زمینها کوچک چه از نظر اقتصادی و چه از نظر کارایی، مناسبتر است. از نظر نوع برند نیز بهترین تیلر کشاورزی متعلق به شرکتهای ذکر شده در بالا میباشد.
لیست قیمت انواع کولتیواتور
قیمت انواع کولتیواتر بسته به مدلی که مایل به استفاده هستید، متفاوت است. این تفاوتها تابع فاکتورهای مانند برند سازنده، نوع دستگاه، اندازه، نوع کاربری، طراحی و جنس است. شرکت سازنده مهمترین فاکتور در بین فاکتورهای ذکرشده در قیمت انواع کولتیواتور است. با تماس با همکاران ما میتوانید از آخرین قیمت کولتیواتور باغی مطلع گردید.