مقایسه تراکتور 800 با 399


دسته بندی: مجله
مقایسه تراکتور 800 با 399

تراکتور، یکی از اولین ابزارالاتی هست که هر کشاورز و باغداری باید تهیه کند اما وجود انتخاب های متنوع در بازار کار را برای خریدن یک تراکتور مناسب سخت تر کرده است. استفاده از ماشین الات نادرست علاوه بر هزینه اضافی، زمان کار و خستگی ناشی از کار را هم افزایش میدهد. اگر شما هم دنبال بهترین انتخاب هستید حتما این مقاله را تا انتها بخوانید. بهترین راه برای دستیابی به یک انتخاب مناسب در زمان خرید تراکتور، ایجاد لیستی از فاکتورهای مهم و مد نظر کاربر می‌باشد.

توان

  انتخاب تراکتور مناسب مستلزم در نظر داشتن معیارهاي متعددي است که توان یکی از مهم‌ترین آنهاست. یکی از اشتباهات رایج در انتخاب تراکتور، انتخاب بیشترین توان ممکن است. این اشتباه، تا حد زیادی باعث اتلاف هزینه و انرژی مصرفی می‌گردد. همواره بین نوع کار و توان تراکتور انتخابی خود تعادل برقرار نمایید. حداکثر قدرت تراکتور 800 در 2200 دور در دقیقه 82 اسب بخار و حداکثر قدرت تراکتور 399 در 2200 دور در دقیقه 110 اسب بخار است.

مقایسه تراکتور 800 با 399

جعبه دنده

در صورتی که تنوع کاری وسیعی دارید، از تراکتوری با امکان انتخاب محدوده گسترده‌ای از سرعت در دنده‌های مختلف استفاده نمایید. جعبه دنده هر دو تراکتور از نوع سنکرون می باشد و سرعت های خروجی ۱۲ سرعت جلو و ۴ سرعت عقب می باشد.

سیلندر مهم‌ترین اجزای موتور تراکتور

این قطعه از مهم‌ترین اجزای تراکتور به شمار می‌رود که در موتور قرار گرفته است. در واقع بخش اصلی موتور، سیلندر و بدنه آن است و دیگر اجزای تشکیل‌دهنده آن به این قطعه وصل می‌شوند. سیلندر بستری را فراهم می‌سازد تا پیستون مخلوطی از هوا و سوخت را در داخل آن متراکم کرده و در نهایت انبساط و تولید قدرت صورت بگیرد. این نکته را هم باید ذکر نمود که ساختمان سیلندر در تراکتور‌های مختلف وابسته به ترتیب قرار گرفتن سوپاپ‌ها و دیگر عوامل تأثیرگذار متفاوت خواهد بود. تراکتور 399 ، 6 سیلندر و تراکتور 800 ، 4 سیلندر دارند.

سیستم تنفس موتور

این روزها به خاطر دلایلی هم‌چون کاهش مصرف سوخت، کم‌کردن آلایندگی و افزایش راندمان موتورها تولیدکنندگان بیش از پیش به سمت استفاده از موتورهای توربوشارژ می‌روند. با این وجود، هم‌چنان پرتعدادترین نوع موتور درون‌سوز موتور تنفس طبیعی خودرو یا به‌اصطلاح انگلیسی Naturally Aspirated هستند. سیستم تنفس موتور در تراکتور 800، توربوشارژ و در تراکتور 399، تنفس طبیعی است.

حجم موتور

حجم موتور بیشتر، قدرت بیشتری تولید می کند و حجم موتور کمتر مصرف سوخت کمتری دارد. حجم موتورتعیین کننده این است که چه مقدار سوخت وارد سیلندرها شود و همچنین قدرت موتور را تعیین می کند. حجم موتور در تراکتور 800، مقدار 99/3 لیتر و در تراکتور 399، مقدار 6 لیتر هست.

حداکثر قدرت محور P.T.O

Power take off که عبارت است از توان کشی از موتور به منظور راه اندازی دستگاه های ثابت زراعی یا دستگاه های پیرو تراکتور در زمین های کشاورزی است. این امر بوسیله محور تواندهی انتهایی تراکتور مقدور است که توان مورد نیاز خود را از موتور دریافت کرده و به صورت کاملا مکانیکی کار میکند و شامل تعدادی چرخ دنده است . حداکثر قدرت محور P.T.Oدر تراکتور 800، مقدار ۷۲ اسب بخار و در تراکتور 399، مقدار ۹۵ اسب بخار است.

اندازه قطر صفحه كلاچ

صفحه کلاچ که جزو یکی از اساسی‌ترین قطعات سیستم کلاچ می‌باشد بر روی فلایول قرار دارد و با آن مستقیماً در تماس است. اندازه قطر صفحه كلاچ در تراکتور 800، مقدار305  میلیمتر و در تراکتور 399، مقدار 330  میلیمتر است.

اكسل جلو در تراكتور

سیستم اکسل جلو تراکتور جزء مجموعه قطعاتی از تراکتور است که آسیب در آن از لحاظ ایمنی بسیار خطرناک و باعث از کار افتادن تراکتور میشود. این مجموعه به جزء تحمل بار قسمت جلو تراکتور چندین وظیفه دیگر همچون سیستم ایمنی، فرمان گیری، تنظیم فاصله و حفظ زاویه چرخهای جلو نسبت به هم، جذب شوکهای وارده در اثر ناهمواری جاده و تعلیق ماشین را بر عهده دارد پس بایستی با استحکام کافی ساخته شده باشد. حداکثر بار استاتیکی اکسل جلو در تراکتور 800 و در تراکتور 399، مقدار 4357 کیلوگرم است.

حداکثر ظرفیت بالابری در انتهای بازوها به حالت افقی

حداکثر ظرفیت بالابری در انتهای بازوهای تراکتور 399، مقدار 3678 کیلوگرم و در تراکتور 800، مقدار 2227 کیلوگرم است.

ترمزها

در هر دو تراکتور 4 عدد دیسک غوطه ور در روغن، کنترل هیدرولیکی که به صورت جفتی و تکی به عنوان ترمز پایی عمل میکنند و ترمز دستی که مستقل از ترمز پایی که در هر دو چرخ عقب عمل میکند.

سیستم خنک کننده

سیستم خنک کننده هر دو تراکتور از نوع کنترل ترموستاتی با پمپ آب و فن 8 تیغه که به کمک یک تسمه از پولی میل لنگ توان میگیرد.

سیستم هیدرولیک

پمپ اصلی هیدرولیک هر دو تراکتور پمپ چهار سیلندر پیستونی هست که حداکثر فشار پمپ ان 231 بار می باشد.

 ITM399ITM800
حداكثر قدرت در 2200 دور در دقيقه110 اسب بخار82 اسب بخار
نوع جعبه دندهسنکرونسنکرون
سرعتهای خروجی12 سرعت جلو و 4 سرعت عقب12 سرعت جلو و 4 سرعت عقب
تعداد سیلندر64
سيستم تنفس موتورتنفس طبيعیتوربوشارژ
حجم موتور6 ليتر3٫99 ليتر
حداکثر قدرت P.T.O95 اسب بخار72 اسب بخار
اندازه قطر صفحه كلاچ330 میلیمتر305 میلیمتر
حداکثر بار استاتیکی اکسل جلو4357 کیلوگرم4357 کیلوگرم
حداکثر ظرفیت بالابری در انتهای بازوها به حالت افقی3678 کیلوگرم2227 کیلوگرم
حداکثر فشار پمپ231  بار231  بار
مقایسه تراکتور 800 با 399

نتیجه گیری:

جدا از میزان اطلاعات و تجربه کاری کاربر، اولین فاکتور پیش از خرید هر وسیله، همواره شناخت نیازهای کاربری مصرف‌کننده و سپس شناخت ویژگی‌های دستگاه‌های موجود در بازار است. برای انتخاب تراکتور مناسب هم بهتر است علاوه بر مقایسه و کسب اطلاعات درباره مدل های مختلف، به نیاز کاربری خودتان هم توجه کنید.

سایت بازار بزرگ کشاورزی، پلتفرمی جامع برای خریداران و فروشندگان تجهیزات و ادوات کشاورزی، ادوات تراکتور می باشد. در صورتی که فروشنده انواع ادوات، ماشین آلات، بذر، کود و... هستید میتوانید در این سایت عضو شده و محصولات خود را به کشاورزان سراسر ایران معرفی نمایید.