بهترین تیلر کشاورزی
تیلرها مدل های بسیار متفاوتی دارند. برای انتخاب بهترین تیلر کشاورزی عواملی مانند مساحت زمین و نوع کار مورد نیاز با تیلر بسیار مهم می باشد. بهتر است قبل از خرید تیلر، ویژگی های زمین زراعی را کاملا شناسایی نموده و اگر لازم است با کارشناسان مربوطه مشورت نمایید تا بتوانید بهترین و مناسبترین تیلر را برای زمین خود خریداری نمایید.
یکی از بهترین ماشین آلات کشاورزی در مزارع و زمین های کشاورزی، تیلرها، کولتیواتورها و تراکتورهای دو چرخ هستند. این دستگاه ها هر کدام تعریف خاص خود را دارند و به طور کلی تمام این دستگاه ها در زمین های کشاورزی به منظور خاک ورزی و شخم زنی و … مورد استفاده قرار میگیرند.
تیلر کشاورزی
تیلر کشاورزی یکی از پرطرفدارترین ماشین آلات مورد استفاده در باغات و زمین های زراعی می باشد. تیلرها مثل یک تراکتور کوچک هستند که از یک شاسی و یک موتور سوار شونده بر روی آن تشکیل شده اند. مهمترین کاربرد آن ها در باغات، عملیات خاک ورزی می باشد. این ماشین های زراعی کوچک در مدل های بنزینی و دیزلی در بازار وجود دارند. توان موتور، عرض و عمق قابل اجرا توسط این ماشین ها از عوامل مهم در انتخاب و خرید این دستگاه ها می باشند.
بهترین تیلر کشاورزی
بهترین تیلر کشاورزی با توجه به مشخصات محل استفاده آن مشخص خواهد شد. در ادامه مطلب به برخی از این مشخصات اشاره شده است:
- مساحت زمین: یکی از معیارهای بسیار مهم در انتخاب تیلر میزان وسعت زمین زراعی است، با توجه به مساحت زمین، نوع و مدل تیلر کشاورزی را انتخاب نمایید. به عنوان مثال برای زمین های زیر ۵۰۰۰ متر مربع، تیلر ۷ اسب بنزینی توصیه می شود و در زمین های بالای ۵۰۰۰ متر، پیشنهاد ما استفاده از تیلر گازوئیلی است.
- کاربرد دستگاه تیلر: دستگاه تیلر انتخابی باید مناسب با نوع کار در زمین باشد، اگر کار سبک است از دستگاه تیلر دستی و بنزینی و اگر کار سنگین است، از دستگاه دیزلی استفاده نمایید. به عنوان مثال اگر کشاورز می خواهد از تیلر علاوه بر خاک ورزی، برای جابجایی بار نیز استفاده کند، استفاده از تیلر های ۹ اسب دیزلی و ۱۲ اسب دیزلی که قدرت زیادی داشته و برای بارکشی هم مناسب می باشند، بهتر است.
- قدرت و توان: قدرت تیلر کشاورزی باید متناسب با نیازتان باشد، مثلا باغداران از تیلرهایی با قدرت کمتر از ۹ اسب بخار و کشاورزان برای زمین های زراعی از تیلر های بالای ۹ اسب بخار می توانند استفاده کنند. هر چقدر تیلر توان بیشتری داشته باشد، بزرگتر است و در نتیجه کنترل و هدایت آن سخت تر و مانور آن پایین تر می باشد. از این رو انتخاب تیلر سنگین در باغهایی که احتیاج به مانور بالایی دارد، می تواند برای کاربر ایجاد سختی و خستگی کند، لذا انتخاب تیلر متناسب با نیاز و نوع کاربری آن توسط کشاورزان بسیار حائز اهمیت است.
- سوخت دستگاه: سوخت دستگاه تیلر کشاورزی بنزینی یا دیزلی است و باید متناسب با نیاز تهیه گردد. لازم به ذکر است که هزینه سوخت بنزینی از دیزلی بیشتر بوده ولی نگهداری آن آسان تر می باشد.
- سیستم انتقال نیرو: انتقال نیرو در تیلرها به دو صورت کوپل مستقیم یا تسمه صورت می گیرد. به این نکته توجه نمایید، انتقال در مدل تسمه ای ضعیف تر از مدل کوپل مستقیم است. پس متناسب با نیرو مورد نیاز تیلر را انتخاب نمایید. به عنوان مثال در زمین هایی که خاک آن سفت بوده و یا شیبدار است، استفاده از تیلرهای گیربکسی انتخاب بهتری بوده و در زمین هایی که متراژ کمی دارند و فاصله بین درختان کم است و همچنین خاک آن نرم است، استفاده از تیلر های تسمه ای می تواند مناسب باشد.
این عوامل در انتخاب نوع و مدل بهترین تیلر دخیل می باشد. بهتر است قبل از خرید تیلر، ویژگی های زمین زراعی را کاملا شناسایی نموده و اگر لازم است با کارشناسان مربوطه مشورت نمایید تا بتوانید بهترین و مناسبترین تیلر را برای زمین خود خریداری نمایید.
قیمت تیلر کشاورزی مزرعه دیجی کالا
امروزه سایتهای زیادی در حوزه فروش ماشین آلات کشاورزی و تیلرها فعالیت می کنند. دیجی کالا یکی از بزرگترین سایتهای فروش اینترنتی در ایران می باشد. در حال حاضر تنها چهار نوع تیلر کشاورزی در رنج قیمتی ۱۰ تا ۹۷ میلیون تومان در دیجی کالا موجود می باشد. برای خرید و استعلام قیمت ماشین آلات و ادوات کشاورزی بهتر است با متخصصان این امر و سایتهایی که به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت می کنند مراجعه نمایید. بازار بزرگ کشاورزی یکی از معتبرترین و قدیمی ترین سایتها در حوزه ماشین آلات و ادوات کشاورزی می باشد. شما می توانید قیمت انواع تیلر کشاورزی را در این سایت و از طریق ارتباط مستقیم با تامین کنندگان به دست آورید.
انواع تیلر کشاورزی
تیلرهای کشاورزی انواع متفاوتی دارند که در ادامه به بررسی هریک از انواع تیلرهای کشاورزی پرداخته شده است:
تیلر دستی
تراکتور دستی یا تراکتور دو چرخ یا تیلر کولتیواتور که در انواع مختلف و با قدرت های مختلف موجود است، برای شخم زدن زمین های سخت و در باغ هایی که امکان انتقال تراکتور در میان درختان وجود ندارد، کاربرد دارد و در مدل دو کاره برای درو کردن نیز استفاده می شود. این دستگاه به تیلر دستی یا مینی تیلر نیز معروف است که در مدل ها و کاربردهای مختلفی تولید می شوند. کولتیواتور دستی یا کولتیواتور کوچک می تواند با پمپ سمپاش، تریلر، پمپ آب، دروگر، چاله کن، نهر کن و غیره کوپل شود.
تیلر باغی
تیلر باغی از پرکاربردترین و عمومی ترین ماشین آلات کشاورزی است که به علت مکانیزم نسبتا ساده اش، طراحان و سازندگان در برند های مختلفی اقدام به تولید و عرضه آن در سراسر جهان نموده اند. سطح کیفیت موتور و لوازم و قطعات جانبی، توان و قیمت دستگاه از عوامل اصلی در انتخاب تیلر باغی مناسب می باشد.
تیلر کولتیواتور
تیلر کولتیواتور، نوعی تیلر است که بر آن کولتیواتور سوار شده است و عمل زیر و رو کردن خاک را انجام می دهد و دارای انواع مختلفی چون تیلر کولتیواتور کاما، تیلر کولتیواتور هوندا، تیلر کولتیواتور روبین و غیره می باشد. تیلر چاله کن نیز جهت کندن چاله برای کاشت درختان استفاده می گردد. تیلر دروگر نیز در درو کردن و برداشت استفاده می گردد.
تیلر کاما
مدل های تیلر کاما به صورت دیزلی بوده و در مقیاس های بزرگ و زمین های چند هکتاری، بیشتر به صورت تیلر های دیزلی و گیربکسی استفاده می شوند. تیلر های دیزلی در زمین های سخت کاربرد دارند و انواع ادوات کشاورزی همچون کولتیواتور، روتیواتور، سمپاش، نهرکن، گاوآهن، مرزکش، تریلی و غیره روی آن قابل نصب است.
تیلر های گازوئیلی کاما ساخت کشور چین بوده و جزء بهترین برندهای تیلر کولتیواتور موجود در ایران می باشند. به دلیل قدرت و کارایی موتور تیلر کاما، از موتور آن بر روی تیلرهای ساخت شرکت های دیگر نیز استفاده می شود و این تیلرها ارزان تر از تیلر کاما می باشند. اما گیربکس و شاسی این نوع تیلرها متفاوت بوده و عملا کیفیت تیلر کاما اصلی را ندارند.
باغداران و کشاورزان، به دنبال تیلر کاما اصلی به عنوان یکی از ماشین آلات کشاورزی هستند که علاوه بر موتور، شاسی و گیربکس آن نیز کاما باشد و به اصلاح به آن کاما کاما یا تیلر کاما اصل می گویند. منظور از کاما کاما این است که گیربکس تیلر کاما و موتور آن ساخت شرکت کاما باشد. لازم به ذکر است که معمولا لوازم تیلر کاما و قطعات آن به راحتی در دسترس است و از این رو تامین قطعات آن درتمام نقاط ایران راحت می باشد.
تیلر شخم زن
تیلر کولتیواتورها با نصب ادوات مختلف کارایی متفاوتی پیدا می کنند. یکی از این ادوات، روتیواتور است که برای شخم زدن زمین، از بین بردن علف های هرز، نرم کردن کلوخه ها و پوشاندن بذرهایی که بصورت دستی پاشیده شده اند، کارایی دارد. روتیواتور به جای چرخ ها نصب می شود و در هنگام چرخیدن تیغه های آن در زمین فرو می رود. چرخش مداوم باعث برهم زنی خاک می شود. عمق شخم زنی با این دستگاه قابل تنظیم است.