۶ کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در یزد شناسایی شد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
۶ کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در یزد شناسایی شد

هم‌اکنون ۲۲ استان کشور درگیر این بیماری هستند و دامپزشکی در تلاش برای شناسایی کانون‌های بیماری، پیشگیری و کنترل آن است.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: تاکنون شش کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان یزد شناسایی شده است.
علی‌اکبر حدادزاده صبح امروز در جلسه کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در دامپزشکی استان یزد با اشاره به اینکه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یکی از چالش‌های جدی صنعت طیور کشور است، اظهار داشت: هم‌اکنون ۲۲ استان کشور درگیر این بیماری هستند و دامپزشکی در تلاش برای شناسایی کانون‌های بیماری، پیشگیری و کنترل آن است.
وی با بیان اینکه قدرت واگیری و انتشار آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بالا است، و در تمام شرایط آب و هوایی، قدرت انتشار آن وجود دارد، افزود: دامپزشکی با بهره‌گیری از خدمات سایر دستگاه‌های مرتبط، در تلاش برای مهار و اشاعه مجدد این بیماری است.
حدادزاده خاطرنشان کرد: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، نوعی ویروس جدید است که در سطح کشور شایع شده و درگیری ۲۲ استان با این بیماری نیز نشان از قدرت بالای واگیردار بودن ویروس آن است.
وی با اشاره به اینکه دامپزشکی علاوه بر شناسایی و مقابله، پیشگیری و آموزش را نیز در دستور کار خود قرار داده است، عنوان کرد: تاکنون ۱۲ هزار پیام به مرغداران یزدی در راستای محافظت از سالن‌های مرغداری داده ‌شده و مراجعاتی نیز به منظور کنترل بیماری به واحدهای مرغداری می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد از این بیماری به عنوان یک مخاطره برای سلامت جامعه یاد کرد و افزود: ضروری است مشارکت و اهتمام جدی مردم و دستگاه‌ها برای کنترل این بیماری در استان یزد صورت گیرد.
حدادزاده با بیان اینکه تاکنون شش کانون بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان یزد شناسایی شده است، بیان کرد: این کانون‌ها بیشتر در شهرستان‌های یزد، مهریز و میبد مشاهده شده است.
وی تصریح کرد: با شناسایی این کانون‌ها، اقدامات لازم برای مقابله با بیماری، قرنطینه و انهدام دام‌های آلوده در حال انجام است.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد از مرغداری‌ها و صاحبان پرندگان خانگی خواست: همکاری لازم را به منظور جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با دامپزشکی استان یزد داشته باشند.

خبرگزاری مهر – 97/1/22