320 میلیارد تومان تسهیلات به فعالان کشاورزی استان تهران ارائه شد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
320 میلیارد تومان تسهیلات به فعالان کشاورزی استان تهران ارائه شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از ارائه 320 میلیارد تومان تسهیلات به فعالان کشاورزی شهرستان‌های این استان طی سال جاری خبر داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از ارائه 320 میلیارد تومان تسهیلات به فعالان کشاورزی شهرستان‌های این استان طی سال جاری خبر داد.
سیدمحمد موسوی در گفتگو با ایانا با اعلام این مطلب گفت: امسال 320 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ کارمزد هفت درصد در اختیار فعالان بخش کشاورزی استان قرار گرفت که امید می‌رود این روند در سال آینده نیز ادامه داشته باشد و میزان آن افزایش یابد.
وی افزود: به‌منظور تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه در بخش کشاورزی استان، باید سالانه یک‌هزار میلیارد تومان نقدینگی در قالب سرمایه ثابت و سرمایه در گردش انجام شود.
وجود 207 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان تهران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی با نقش‌آفرینی در تأمین 25 درصد تولید ناخالص ملی و 25 درصد اشتغال کشور، فقط پنج درصد سرمایه‌گذاری‌ها را به خود اختصاص داده که این باعث ایجاد چالش‌های اساسی در این حوزه شده است.
موسوی به وجود 207 هزار هکتار اراضی در استان تهران اشاره کرد و ادامه داد: در این میزان اراضی، پنج میلیون و 20 هزار تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش سالانه پنج‌هزار و 600 میلیارد تومان تولید می‌شود.
لزوم تشکیل صندوق حمایت از بخش کشاورزی در تمامی شهرستان‌های استان تهران
وی از تشکیل صندوق حمایت از بخش کشاورزی در شهرستان‌های استان تهران خبر داد و تصریح کرد: باید با تشکیل این صندوق، مشکلات کشاورزان و فعالان این حوزه برطرف شود.
موسوی یادآور شد: پیچیدگی فرآیند کار در بانک‌ها، آسان نبودن دریافت وام‌ها، تضمین‌ها و وثیقه‌ها، به‌عنوان مهمترین مشکلات فراروی تأمین سرمایه مورد نیاز بخش کشاورزی است.
نباید به بخش کشاورزی نگاه صرفاً اقتصادی داشت
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه نباید به بخش کشاورزی صرفاً نگاه اقتصادی داشت، اظهار داشت: کشاورزی تأمین امنیت غذایی برای مردم است، از سال 57 تاکنون جمعیت کشور دوبرابر شده و تولید محصولات کشاورزی به چهاربرابر 23 میلیون تن که قبلاً بوده رسیده و در حال حاضر 95 درصد از مصرف کشاورزی کشورمان در ایران تولید می‌شود که در سال گذشته تراز صادرات بیشتر از واردات بوده است.
وی در پایان از دیگر راهبردهای بخش کشاورزی به اقتصادی کردن تولید اشاره کرد و گفت: دوهزار و 300 واحد تولیدی در استان از سوخت نفت استفاده می‌کردند که در حال حاضر سوخت گاز جایگزین آن شده و همچنین 500 واحد تولیدی سنتی به صنعتی تبدیل شده است.

خبرگزاری ایانا – 91/12/19