نقدینگی طرح زنجیره تولید گوشت قرمز تأمین شود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
نقدینگی طرح زنجیره تولید گوشت قرمز تأمین شود

تا اواخر اردیبهشت‌ماه هر سال باید نقدینگی مورد نیاز برای اجرایی شدن طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری تأمین شود.
تا اواخر اردیبهشت‌ماه هر سال باید نقدینگی مورد نیاز برای اجرایی شدن طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری تأمین شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و عشایری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایانا با اعلام این مطلب گفت: از آنجا که خودکفایی محصول گوشت مدنظر قرار گرفته است، اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در استان‌های خراسان شمالی و رضوی با اعتباری معادل 10 میلیارد تومان اجرایی شد.
مرتضی ذوالانواری افزود: عشایر کشور به‌منظور جلوگیری از فروش دام‌های غیرمولد و افزایش میزان گوشت آن از این طرح استقبال خوبی کرده‌اند که امید می‌رود از سال آینده برای سایر استان‌ها چنین طرحی قابل تأمین باشد.
وی خاطرنشان کرد: این طرح انجام‌شده در دو استان فوق در مرحله راستی‌آزمایی قرار دارد و نتایج اولیه آن نشان می‌دهد که اثربخشی بالای 70 درصد را در این طرح شاهد بودیم.
ذوالانواری ادامه داد: تا زمان ابلاغ دستورالعمل کلی این طرح، هرساله در سطحی از استان‌های کشور چنین طرحی انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: امیدواریم با استفاده از طرح زنجیره تولید گوشت قرمز بتوانیم دام‌های مستعد را شناسایی و در تمامی استان‌های کشور اجرایی شود.
حذف واسطه‌های غیرضروری با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و عشایری یادآور شد: این طرح بره‌های قابل پروار 30 کیلوگرمی را در مدت چهار ماه (1209 روز) آماده فروش و تحویل به بازار می‌کند.
ذوالانواری تأکید کرد: بخشی از آورده انجام این پروژه به‌صورت مشارکت مدنی و عاملیت تولید آن عشایر هستند.
وی اظهار داشت: سازمان امور عشایر کشور در زمینه تولید علوفه به اتحادیه‌ها و تعاونی‌های عشایری برای اجرایی شدن این طرح کمک می‌کند.
توکلی همچنین گفت: پس از پرواربندی، با توجه به زنجیره‌ای بودن این تولید، دام‌ها برای کشتار آماده می‌شوند که بدین ترتیب خود عشایر آنها را تحویل می‌دهند.
وی در ادامه افزود: حذف واسطه‌های غیرضروری باعث کاهش هزینه‌ها و کاهش قیمت تمام‌شده می‌شود، بنابراین ضرری متوجه عشایر نخواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برای سال آینده استان‌های مستعدی چون استان‌های جنوبی، شمال غرب و سیستان و بلوچستان مطالعه‌سنجی شده‌اند.
وی ادامه داد: از آنجایی که این فعالیت فصلی است، باید در زمان مناسب نقدینگی آن تأمین شود.
توکلی در پایان تصریح کرد: تا آخر اردیبهشت‌ماه هر سال باید نقدینگی مورد نیاز تأمین شود تا دام‌ها پرواربندی شده و به فروش برسند.

خبرگزاری ایانا – 91/12/19