ضرورت مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه ای قبل از تخم ریزی آفت


ضرورت مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه ای قبل از تخم ریزی آفت

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه ای قبل از تخم ریزی آفت برای پیشگیری و کاهش خسارت را الزامی دانست.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه ای قبل از تخم ریزی آفت برای پیشگیری و کاهش خسارت را الزامی دانست.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، محمد اخوان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: از آنجائی که ماهیت آفت فوق از آفت قرنطینه ای به آفت همگانی تغییر نموده است، اطلاع رسانی کافی در خصوص ردیابی و روش های مناسب مبارزه از طریق برگزاری کلاس های آموزشی، ترویجی و ... ضروری است.
وی در ادامه با بیان اینکه مگس میوه مدیترانه ای آفتی چند نسلی است که حشره کامل مگس درون میوه‌های در حال رسیدن تخم ریزی نموده و لارو کرم مگس (با تغذیه از گوشت میوه هایی نظیر خرمالو، مرکبات، هلو، شلیل، انجیر، سیب، گلابی و...) سبب پوسیدگی و ریزش شدید میوه ها می‌گردد، مبارزه با آن قبل از تخم ریزی آفت برای پیشگیری و کاهش خسارت را الزامی دانست و مبارزه با آفت فوق با تاکید بر روش های غیر شیمیایی (نصب کارت های زرد چسبنده و تله ها با استفاده از مایع سراتراپ و فرمون های جلب کننده) و انجام طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات مسموم شده با حشره کش مالاتیون در زمان های مناسب را به باغداران توصیه نمود.
اخوان جمع آوری و مدفون نمودن میوه های ریخته شده پای درختان در عمق 50 سانتی متری خاک و جمع آوری برداشت کلیه میوه های رسیده برای جلوگیری از افزایش جمعیت تعداد نسل آفت و فرار از خسارت احتمالی را ضروری دانست و در پایان از باغداران خواست جهت کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر در خصوص تعداد و نحوه نصب تله های جلب کننده و تهیه طعمه مسموم و چگونگی انجام طعمه پاشی و ... به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز جهاد کشاورزی، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها و کلینیک های گیاهپزشکی مراجعه نمایند.

سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران - 92/6/17