ادعای تعطیلی کارخانه ها به علت منع واردات پنبه نادرست است


دسته بندی: اخبار کشاورزی
ادعای تعطیلی کارخانه ها به علت منع واردات پنبه نادرست است

پنبه مورد نیاز برای تمامی کارخانه های نساجی وجود دارد و برخی از عنوان کردن مطالبی مانند تعطیل شدن، تنها به دنبال سودجویی و جنجال آفرینی هستند.


ادعای تعطیلی کارخانه ها به علت منع واردات پنبه نادرست است
پنبه مورد نیاز برای تمامی کارخانه های نساجی وجود دارد و برخی از عنوان کردن مطالبی مانند تعطیل شدن، تنها به دنبال سودجویی و جنجال آفرینی هستند.
به گزارش ایانا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، وزیر جهاد کشاورزی در خصوص جنجال برخی کارخانه های نساجی مبنی بر ممنوعیت واردات پنبه، گفت: میزان واردات پنبه در پنج ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد رشد داشته است.
صادق خلیلیان با بیان اینکه مقدار بسیار زیادی پنبه که تا قبل از مصوبه هیات دولت ثبت سفارش شده نیز در حال وارد شدن به کشور است، افزود: در حال حاضر فصل وارد شدن پنبه تولید شده در داخل کشور به بازار است و با توجه به میزانی که از قبل، از خارج وارد کشور شده کارخانه های نساجی هیچ مشکلی برای تامین پنبه مورد نیاز خود نخواهند داشت.
خلیلیان خاطرنشان کرد: دولت واردات پنبه را ممنوع نکرده بلکه با هدف حمایت از کشاوزان و تولید پنبه داخل ثبت سفارش واردات را به صورت موقت متوقف کرده است.
وی یکی دیگر از دلایل این اقدام دولت را تنظیم بازار و جلوگیری از واردات بی رویه عنوان کرد و ادامه داد: حمایت از تولید داخلی همواره یکی از سیاستهای دولت بوده و این ممنوعیت به محض نیاز بازار برداشته خواهد شد.
وزیر جهاد کشاورزی درباره ادعای برخی فعالان صنعت نساجی مبنی بر تعطیل شدن کارخانه ها به دلیل نبود پنبه مورد نیاز در بازار تصریح کرد: کارخانه های نساجی پنبه مورد نیاز خود را به صورت عمده و از ماه پیش تامین می کنند و امکان تعطیلی وجود ندارد.
وی در پایان تاکید کرد: پنبه مورد نیاز برای تمامی کارخانه های نساجی وجود دارد و برخی از عنوان کردن مطالبی مانند تعطیل شدن، تنها به دنبال سودجویی و جنجال آفرینی هستند.

خبرگزاری ایانا - 89/7/13



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها