بیماری تب برفکی در استان تهران کنترل شده است
دسته بندی: اخبار کشاورزی
از ابتدای سال تاکنون دو طرح واکسیناسیون در این استان اجرا شده که از این طریق سطح ایمنی دامها بر علیه بیماری تب برفکی بطور کامل پوشش داده شده است.
بیماری تب برفکی در استان تهران کنترل شده است
مدیرکل دامپزشکی استان تهران، گفت: از ابتدای سال تاکنون دو طرح واکسیناسیون در این استان اجرا شده که از این طریق سطح ایمنی دامها بر علیه بیماری تب برفکی بطور کامل پوشش داده شده است.
\'علی اکبر فرجی\' در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: نخستین طرح واکسیناسیون کنترل بیماری تب برفکی در اوایل سال جاری و دومین طرح هم اکنون در استان تهران در حال اجرا است.
وی اجرای اقدامات قرنطینهای و بهداشتی در سطح استان را از جمله برنامههای اجرایی این اداره کل ذکر کرد که همگام با طرحهای واکسیناسیون در واحدهای دامداری اعمال شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران، با اشاره به وجود تنها یک یا دو مورد از ابتلای واحدهای دامداری استان تهران به این بیماری، اظهار داشت: هم اکنون این بیماری کاملا کنترل شده و به هیچ وجه در سطح استان تهران شایع نیست.
وی عامل انتقال بیماری تب برفکی را ویروسی دانست و گفت: اجرای طرحهای واکسیناسیون، آموزش رعایت اصول بهداشتی - قرنطینهای و همچنین اطلاع رسانی به دامداران از جمله اقدامات صورت گرفته برای کنترل این بیماری است.
خبرگزاری ایرنا - 89/6/31
محصولات مرتبط
جدیدترین نوشته ها
نکات مهم هنگام خرید سینی نشا برنج با کیفیت
دسته بندی:
گلخانه
انواع تجهیزات مزرعه
دسته بندی:
ادوات و ماشین آلات کشاورزی
ادوات کشاورزی مدرن
دسته بندی:
ادوات و ماشین آلات کشاورزی
فیلم استرچ چیست و چه کاربردی دارد؟
دسته بندی:
متفرقه
قطره چکان نتافیم NETAFIM
دسته بندی:
آبیاری
انواع کود های زیستی و مزایای آن
دسته بندی:
تغذیه گیاه
کود زیستی (بیولوژیک) چیست؟ معرفی 5 نوع
دسته بندی:
تغذیه گیاه
قیمت مه پاش و عوامل موثر بر آن
دسته بندی:
گلخانه
نایلون گلخانه
دسته بندی:
گلخانه
مخازن پلی اتیلن ذخیره آب جاهد
دسته بندی:
آبیاری
خرید پد گلخانه- قیمت پوشال گلخانه
دسته بندی:
گلخانه
در حال
جستجو...
توئیتر
فیس بوک
لینکدین
