صدور مجوزهای واردات گوشت، منوط به امضای وزیر


دسته بندی: اخبار کشاورزی
صدور مجوزهای واردات گوشت، منوط به امضای وزیر

سازمان دامپزشکی کشور ، تنها مسئوول تعیین ضوابط بهداشتی است و در واردات گوشت نقشی ندارد.


رییس سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با ایانا خبر داد:
صدور مجوزهای واردات گوشت، منوط به امضای وزیر
سازمان دامپزشکی کشور تنها مسئوول تعیین ضوابط بهداشتی است و در واردات گوشت نقشی ندارد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: گوشت حیوانات از نوع گاو تازه یا سردکرده و منجمد شده، گوشت مرغ، انواع ماهی و سایر فرآورده های پروتئینی برای واردات نیاز به اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی دارد.
دکتر سیدمحسن دستور افزود: این سازمان تنها صدور مجوز برای واردات محصولاتی را صادر می کند که اجازه ورود را از وزیر جهاد کشاورزی اخذ کرده باشد.
وی خاطرنشان کرد: سیاستهای بازرگانی محصولات پروتئینی پس از اعلام، اجرایی می شود.
دستور در پاسخ به سوال ایانا مبنی بر کاهش یا افزایش مجوزهای صادراتی ادامه داد: نمی توان درباره کاهش یا افزایش آن اظهار نظر کرد. زیرا ورود گوشت و سایر فرآورده های پروتئینی مشروط اعلام شده و در صورت نیاز بازار مجوز آن صادر می شود.
وی تصریح کرد: این سازمان همچون گذشته ضوابط بهداشتی را برای محصولات پروتئینی از جمله گوشت مرغ و گوشت گاو و گوسفند اعمال می کند و وظیفه ای در مقدار واردات و صادرات ندارد و تنها این ضوابط است که نشان می دهد باید وارداتی انجام شود یا خیر.
گفتنی است، محصولاتی چون گوشت گوسفند و بز، گوشت مرغ، انوع ماهی، چاودار، جو، جو دوسر، ذرت دامی، سایر دانه، سایر ذرت، قند و شکر، ملاسها، سیب زمینیف سبزیجات، پنبه حلاجی نشده، آخال پنبه، پنبه حلاجی شده، کنجاله سویا، کنجاله و سایر آخال، کنجاله سایر، تخم کنجد، دانه سویا، دانه کلزا (کانولا)، دانه آفتابگردان، دانه پنبه، دانه گلرنگ، آرد و زبره دانه، ذرت شیرین، شیر خشک صنعتی و چای از محصولاتی است که برای واردات نیاز به اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی دارد.

خبرگزاری ایانا - 89/6/30



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها