آزادسازی واردات برنج غیرقانونی است؛ وزارت بازرگانی قول توقف داد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
آزادسازی واردات برنج غیرقانونی است؛ وزارت بازرگانی قول توقف داد

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه آزادسازی واردات برنج غیر قانونی است، گفت: وزارت بازرگانی قول داد واردات برنج را متوقف و طبق قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی عمل کند.


آزادسازی واردات برنج غیرقانونی است؛ وزارت بازرگانی قول توقف داد
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه آزادسازی واردات برنج غیر قانونی است، گفت: وزارت بازرگانی قول داد واردات برنج را متوقف و طبق قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی عمل کند.
عباس رجایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که چرا با وجود فصل برداشت برنج واردات این محصول آزاد شده است، گفت:‌ این موضوع از نظر ما کاملاً غیرقانونی است زیرا در قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی هم که به تازگی ابلاغ شده، بحث واردات محصولات کشاورزی کاملا روشن شده است.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در این قانون تاکید شده که هرگونه واردات در چارچوب این قانون و طبق نظر وزارت جهاد کشاورزی باشد و خود وزارت بازرگانی هم به این موضوع اشراف دارد و اقدام آنها به رغم ابلاغ این قانون غیر قانونی است.
وی همچنین گفت: طبق صحبتی که با وزیر و معاونت بازرگانی در این زمینه داشتیم آنها بیان کردند که وزارت جهاد کشاورزی باید این موضوع را به شفافیت برساند و به ما اعلام کند.
وی گفت: طبق قانون ضرورت واردات، حجم و میزان آن و میزان تعرفه باید طبق نظر وزارت جهاد کشاورزی باشد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال دارد آزادسازی برنج منتفی شود، گفت: طی صحبت با وزارت بازرگانی و معاون مربوطه اعلام کردند که جلوی واردات را خواهند گرفت و نظر وزارت جهاد کشاورزی را هم در این زمینه جویا می‌شوند.
رجایی افزود: با اعتراض به واردات برنج، وزارت بازرگانی قول داد این آزادسازی را منتفی کند و پروسه‌ واردات را که در قانون افزایش بهره‌وری آمده است را دنبال کند.
رجایی تصریح کرد: در آینده اگر مشاهده شد که به رغم قول وزیر بازرگانی باز موضوع واردات برنج ادامه دارد با طرح در کمیسیون به شدت مقابله خواهیم کرد.
رجایی در پاسخ به این سوال که چرا وزارت جهاد کشاورزی بعد از ابلاغ قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی مستقیم وارد عمل نمی‌شود و جلوی واردات را نمی‌گیرد، گفت: این را باید از خود وزیر جهادکشاوزی پرسید.

خبرگزاری فارس - 89/6/11



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها