تخصیص 650 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل شبکه‌های آبیاری و زهکشی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تخصیص 650 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل شبکه‌های آبیاری و زهکشی

 مبلغ 3 هزار و 500 میلیارد ریال توسط دولت و 3 هزار میلیارد ریال به طور سالانه از محل صندوق توسعه ملی برای تکمیل شبکه‌های آبیاری و زهکشی کشور تصویب شد.


تخصیص 650 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل شبکه‌های آبیاری و زهکشی
در جلسه شورای عالی آب به ریاست رییس جمهوری، مبلغ 3 هزار و 500 میلیارد ریال توسط دولت و 3 هزار میلیارد ریال به طور سالانه از محل صندوق توسعه ملی برای تکمیل شبکه‌های آبیاری و زهکشی کشور تصویب شد.
به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، در جلسه شورای عالی آب به ریاست \"محمود احمدی نژاد\" وضعیت آب کشور در سال جاری در بخش مصارف کشاورزی، شرب، برق آبی و صنعت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در جلسه شورای عالی آب، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اصلاح مصرف آب، بر ضرورت اجرای پروژه‌های مربوط به بهینه سازی مصرف آب و اصلاح روشهای آبیاری با اولویت مناطق پر مصرف تاکید شد.
در این نشست بر اصلاح شیوه های آبیاری تاکید و مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی و نیرو در راستای اصلاح شیوه های آبیاری در حوزه های مقصد و مبدا اقدام کنند.
در این جلسه همچنین وزارت نیرو مکلف شد با استفاده از اختیارات موضوع بند 8 ماده واحده بودجه سال جاری نسبت به فروش اموال و داراییها پس از رفع موانع احتمالی اقدام و درآمدهای حاصله را برای اتمام طرحهای انتقال بین حوزه‌ای و نیز طرحهای دارای اولویت هزینه کند.
به منظور تسریع در اتمام طرحهای مربوط به شبکه‌های آبیاری و زهکشی (اصلی و فرعی ) نیز مقرر شد از محل اعتبارات موضوع ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مبلغ 3 هزار و 500 میلیارد ریال در سال جاری اختصاص یابد.
همچنین قرار شد اقدامات لازم به منظور اختصاص مبلغ 3 هزار میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی برای تکمیل و تسریع در طرحهای شبکه‌های اصلی و فرعی (با اولویت شبکه های فرعی که شبکه های اصلی آن خاتمه یافته است) در طول سال صورت پذیرد.
در این نشست با تصمیم اعضای شورای عالی قرار شد، سهم آب بخش صنایع نیز حداقل 3 دهم درصد در سال افزایش یابد.

خبرگزاری ایرنا - 89/5/26



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها