مرغ‌های تخم‌گذار در یک قدمی کشتارگاه


دسته بندی: اخبار کشاورزی
مرغ‌های تخم‌گذار در یک قدمی کشتارگاه

اصلاح میادین میوه و تره‌بار و اختصاص ترمینالی خاص برای عرضه تخم‌مرغ، می‌تواند با کوتاه کردن دست واسطه‌ها قیمت‌ها را متعادل کند.
اصلاح میادین میوه و تره‌بار و اختصاص ترمینالی خاص برای عرضه تخم‌مرغ، می‌تواند با کوتاه کردن دست واسطه‌ها قیمت‌ها را متعادل کند.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: صادرات تخم‌مرغ توانسته بود تا حدی بازار معیوب را اصلاح کند.
دکتر ناصر نبی‌پور افزود: مرغداران به‌دلیل آنکه از نهاده‌های گران‌قیمت برای تولید استفاده می‌کنند، دچار ضرر هستند که بخشی از آن را می‌توانند با صادرات جبران کنند، اما با اعلام توقف صادرات در روزهای اخیر، مرغداران دچار ضرر و زیان دوباره خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: جلوگیری از صادرات تخم‌مرغ باعث گرانی در روزهای آینده می‌شود و نخواهد توانست بازار را اصلاح کند.
نبی‌پور ادامه داد: در حال حاضر بازار تخم‌مرغ دارای مشکلات عدیده‌ای است که علاوه بر این بازار، سایر بخش‌ها نیز از آن رنج می‌برند.
وی واسطه‌ها و دلالان را بزرگ‌ترین مشکل بخش کشاورزی و کشور برشمرد و تصریح کرد: مرغداران هر کیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری‌ها را دوهزار و 750 تا سه‌هزار و 100 تومان می‌فروشند، در حالی که واسطه‌ها با افزایش 40 تا 50 درصدی به این مقدار، بازار را به جایی می‌رسانند که قیمت هر کیلوگرم تخم‌مرغ در آن به هشت‌هزار تومان می‌رسد که این امر هیچ ربطی به مرغدار ندارد.
تصویب طرح انتزاع حق را به حق‌دار رساند
این فعال بخش خصوصی با مثبت دانستن تصویب طرح انتزاع در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر اختیارات در دست وزارت جهاد کشاورزی باشد، بخش اعظمی از مشکلات حل خواهد شد، اما اصلاح خرابه‌هایی که تاکنون توسط افراد غیرمسئول ایجاد شده است، به سال‌ها زمان نیاز دارد.
نبی‌پور تأکید کرد: نجات صنعت مرغداری با طرح انتزاع و همچنین در اختیار قرار دادن بازار و تمامی بخش‌ها با نظارت دولت در دست تشکل‌ها عملی خواهد شد.
وی اظهار داشت: دولت به‌عنوان ناظر می‌تواند تمامی فعالیت‌ها را نظارت کند.
نبی‌پور همچنین گفت: اگر تشکل‌ها تمامی فعالیت‌های مربوط به بخش را عهده‌دار شوند، به‌دلیل دلسوزی که نسبت به محصولات خود دارند، می‌توانند موفق عمل کنند و بدین ترتیب بخش اعظمی از مشکلات مرتفع می‌شود.
وی در ادامه افزود: حدود 500 تا 600 دلال بازار را در اختیار دارند که باید هرچه سریع‌تر دست آنها کوتاه شود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: لازم است با اصلاح میادین میوه و تره‌بار، ترمینال‌های خاصی برای عرضه مستقیم تخم‌مرغ فراهم شود تا بدون حضور واسطه‌ها، این محصول با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

خبرگزاری ایانا – 91/11/28



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها