افزایش دو درصدی کشت گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته


دسته بندی: اخبار کشاورزی
افزایش دو درصدی کشت گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته

در سال زراعی جاری بیش از 473 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به کاشت محصول استراتژیک گندم اختصاص یافته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، دو درصد رشد داشته است.
در سال زراعی جاری بیش از 473 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به کاشت محصول استراتژیک گندم اختصاص یافته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، دو درصد رشد داشته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی فارس در گفتگو با ایانا با اعلام این مطلب گفت: گندم یک محصول اساسی و استراتژیک است که سالیان متمادی به‌عنوان یک گیاه اصلی و بدون جایگزین در استان تولید می‌شود.
محمدحسن طلعتی افزود: فارس با وجود کارشناسان و محققان مجرب به همراه کشاورزان پیشرو توانسته است در سال زراعی جاری بیش از 473 هزار هکتار از اراضی زراعی خود را که شامل 369 هزار هکتار آبی و 104 هزار هکتار دیم است به کاشت این محصول اختصاص دهد و از رشد دو درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار شود.
وی خاطرنشان کرد: رعایت تاریخ مناسب کاشت و استفاده از بذور اصلاح شده و سازگار به هر اقلیم همراه با بارندگی‌های مطلوب با پراکنش مناسب باعث سطح سبز یکنواخت شده است.
طلعتی ابراز امیدواری کرد؛ با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته و با استفاده از توان نیروهای نظارتی و توصیه‌ای فنی در مرحله داشت، عملکرد خوب و باکیفیتی که از اهداف مهم این سازمان است، حاصل شود و برای بیست و هفتمین سال پی‌درپی مقام نخست تولید گندم با کیفیت را در کشور از آن خود کند.
وی در پایان تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی تلاش‌هایی را در جهت خرید گندم بر اساس کیفیت شروع و پیگیری می‌کند تا سهم درآمد قشر کشاورز افزایش پیدا کند.

خبرگزاری ایانا – 91/10/30