تولید بیش از 12 هزار تن گوجه‌فرنگی در بروجرد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تولید بیش از 12 هزار تن گوجه‌فرنگی در بروجرد

معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی بروجرد، گفت: بیش از 12 هزار تن گوجه فرنگی در شهرستان تولید شد.


\\\"رضا امینی\\\"  افزود: با بکارگیری روش‎های کنترل غیر شیمیایی و بیولوژیک توسط حفظ نباتات، این مدیریت شامل رهاسازی زنبور براکُن و استفاده از باکتری‎های بیماری‎زا همچنین سموم گیاهی بی‌خطر که همگی به طور رایگان در اختیار کشاورزان جهت کنترل آفت خطرناک پروانه مینوز گوجه فرنگی قرار گرفت.

وی اظهارکرد: در سال زراعی 91-90 در سطح 407 هکتار از مزارع گوجه فرنگی شهرستان، ضمن جلوگیری از مبارزه شیمیایی بیش از 12 هزار و 210 تن گوجه فرنگی تولید شد.

معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی بروجرد، تصریح کرد: علاوه بر محصول سالم نسبت به سال زراعی گذشته 20 درصد افزایش تولید حاصل شده است.

امینی ادامه داد: در این راستا که در قالب برنامه مدیریت تلفیقی آفات IPM انجام شد علاوه بر بکارگیری کارشناسان مشخص آخرین روش‎های علمی در کنترل آفات بکار گرفته شد.