مدیران حداکثر استفاده را از اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی به‌عمل آورند


دسته بندی: اخبار کشاورزی
مدیران حداکثر استفاده را از اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی به‌عمل آورند

مدیران صنایع کشاورزی باید حداکثر استفاده را از اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی در ارتباط با ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در قطب‌های عمده تولید محصولات کشاورزی به‌عمل آورند.
به گزارش ایانا از روابط عمومی معاونت آب،خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی معاون آب، خاک و صنایع این وزارتخانه در گردهمایی مدیران صنایع کشاورزی سراسر کشور در کرج با اعلام این مطلب گفت: مدیران صنایع کشاورزی باید حداکثر استفاده را از اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی در ارتباط با ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در قطب‌های عمده تولید محصولات کشاورزی به‌عمل آورند.
سیدرحیم سجادی با تأکید بر اجرای برنامه پنجم توسعه افزود: در سال 1390 توانستیم با همکاری مدیران صنایع کشاورزی استان‌ها اهداف پیش‌بینی‌شده در برنامه اجرایی این سال را درباره ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی عملیاتی کرده و حداکثر بهره‌برداری را از اعتبارات تخصیصی به‌عمل آوریم.
وی با اشاره به فرصت ایجادشده توسط دولت در زمینه تخصیص سه‌هزار میلیارد تومان در سال 91 در قالب طرح توسعه بخش کشاورزی خواستار تلاش بیشتر مدیران صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها برای جذب تسهیلات تخصیص یافته به صنایع تبدیلی و تکمیلی شد.
سجادی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه 20 درصد این تسهیلات یعنی حدود 600 میلیارد تومان برای تأمین سرمایه در گردش اختصاص یافته و نظر به اینکه نقدینگی نیز یکی از مشکلات اساسی واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی فعال به‌شمار می‌رود لازم است در این باره موضوع به جد پیگیری و موانع و مشکلات جذب اعتبارات برطرف شود و تسهیلات مذکور در اختیار صاحبان صنایع تبدیلی و غذایی قرار گیرد.
در ادامه این گردهمایی، مدیرکل دفتر امور صنایع کشاورزی اظهار داشت: در مجموع تاکنون 18 هزار و 520 فقره جواز تأسیس برای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی صادر شده است که از بین جوازهای تأسیس صادره حدود پنج‌هزار و 500 واحد تولیدی با اشتغال 68 هزار و 900 نفر به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند که قابلیت جذب بیش از 30 میلیون تن محصولات خام کشاورزی را برای فرآوری دارند.
علیرضا پوربصیر ادامه داد: تعداد دوهزار و 340 طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی دارای جواز تأسیس از وزارت جهاد کشاورزی با پیشرفت فیزیکی بالای 20 درصد به‌عنوان طرح نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که با استفاده از اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی تعداد زیادی از آنها به مرحله بهره‌برداری خواهند رسید.
وی بر نظارت درباره استفاده بهینه از اعتبارات کمک‌های فنی و اعتباری و طرح توسعه بخش کشاورزی و رفع مشکلات موجود بر سر راه جذب این تسهیلات تأکید کرد و یادآور شد: یکی از اهداف اصلی برپایی گردهمایی تبادل نظر با مدیران صنایع کشاورزی استان‌ها درباره چگونگی بهره‌برداری حداکثری از اعتبارات ردیف کمک‌های فنی و اعتباری و اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی در زمینه ایجاد و توسعه صنایع کشاورزی در قطب‌های عمده محصولات کشاورزی است.
گفتنی است، در این گردهمایی مدیران صنایع کشاورزی کشور مسائل و مشکلات خود را در زمینه جذب تسهیلات و مشکلات متقاضیان ایجاد و توسعه صنایع کشاورزی از سیستم بانکی کشور را مطرح و راهکارها و پیشنهادهای مورد نظر خود را برای غلبه بر چالش‌های یاد شده ارائه کردند.

خبرگزاری فارس – 91/9/25



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها