لزوم فرهنگ‌سازی برای مصرف محصولات سالم


دسته بندی: اخبار کشاورزی
لزوم فرهنگ‌سازی برای مصرف محصولات سالم

محصولات سالم با وجود آنکه در صدر محصولات غذایی و کشاورزی پاک قرار دارند، هنوز شناخته‌شده نیستند.
محصولات سالم با وجود آنکه در صدر محصولات غذایی و کشاورزی پاک قرار دارند، هنوز شناخته‌شده نیستند.
به گزارش خبرنگار ایانا، معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان در مراسم افتتاح اولین غرفه عرضه محصولات سالم در مشهد گفت: باید در سطح وسیع و با استفاده از رسانه‌های عمومی مصرف محصولات سالم را فرهنگ‌سازی کنیم.
ساربان افزود: جهاد کشاورزی وظیفه خود می‌داند که از تولیدکنندگان محصولات سالم حمایت کند و در این راستا مدیریت‌های ترویج، زراعت و حفظ نباتات را به میدان آورده تا با کمک کشاورزان پیشرو به تولید محصولات سالم و معرفی آن به بازار مصرف اقدام کنند.
مسئول غرفه محصولات سالم نیز در این مراسم اظهار داشت: انتظار داریم که مشکلات اداری نظیر صدور و تمدید پروانه بهره‌برداری و مشکلات فنی نظیر اختصاص سردخانه از سوی جهاد حل شده تا تولیدکنندگان بیشتری به جمع تولیدکنندگان محصولات سالم بپیوندند.
وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه به موضوع محصول سالم پرداخته شده است اما اطلاع‌رسانی‌ها ضعیف بوده و جای گلایه از رسانه‌ها دارد که به این مهم کمتر پرداخته شده است.
تاکنون بیش از 70 مجوز عرضه محصولات سالم در استان صادر شده، اما به‌دلیل مشکلات فنی تاکنون فقط یک غرفه موفق به عرضه این محصولات به بازار مصرف شده است.

خبرگزاری ایانا – 91/9/12