تمرکز مسئولان بر خودکفایی در 3 صنعت نفت‌وگاز، کشاورزی و نساجی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تمرکز مسئولان بر خودکفایی در 3 صنعت نفت‌وگاز، کشاورزی و نساجی

عضو کمیسیون انرژی مجلس تمرکز مسئولان بر خودکفایی در سه صنعت نفت‌وگاز، کشاورزی و نساجی را برای مقابله با اثرات تحریم ضروری دانست.
عضو کمیسیون انرژی مجلس تمرکز مسئولان بر خودکفایی در سه صنعت نفت‌وگاز، کشاورزی و نساجی را برای مقابله با اثرات تحریم ضروری دانست.
احمد سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره لزوم حمایت از تولید و سرمایه‌های ملی برای برون رفت از مشکلات فعلی اقتصاد کشور، اظهار داشت: طبق فرمایشات رهبری تحریم‌های اعمال شده را نمی‌توان نادیده گرفت اما بازار را هم نمی‌توان به حال خود رها کرد.
وی ادامه داد: مدیریت اقتصاد بیشتر به تدبیر مدیران اقتصادی و نحوه برخورد مردم با بازار مربوط می‌شود به عبارتی در صورت عدم توجه کافی به بخش تولید و تأمین کالاهای مصرفی مردم از بازار داخلی، اهداف دشمنان در جریان ایجاد وابستگی در نظام محقق می‌شود.
سجادی با تأکید بر اینکه تنها توجه دولت راهکار اصلی مقابله با این وضعیت است، گفت: نظارت مجلس نباید توسط دولت دخالت تلقی شود چراکه مجلس با اعمال نظارت در صدد رفع موانع و مشکلات قانونی است.
نماینده مردم فریمان در مجلس خاطرنشان کرد: مجلس آماده هر گونه اصلاح قوانین در جهت تسهیل در اجرا است بنابراین کسی نباید به دنبال مقصر نباشد.
سجادی ادامه داد: مسئولان اگر با هدف حمایت از تولید با توجه به بیانات رهگشای رهبری هم‌سویی و وحدت را پیشه کنند و موانع را از سر راه تولید بردارند، قطعا مشکلات نیز بر طرف می‌شوند.
این عضو کمیسیون انرژی در ادامه با بیان اینکه در صنایع نفت‌وگاز علوم، تکنولوژی و منابع لازم وجود دارد، گفت: متخصصین حوزه نفت‌وگاز از توانایی‌های خوبی بر خوردارند که در این بخش واقعا ضعیف عمل شده است.
وی تأکید کرد: توجه و حمایت از 3 بخش صنعت نفت و گاز، صنعت کشاورزی و صنعت نساجی صد در صد کشور را به خودکفایی نزدیک می‌کند به عبارت دیگر وجود منابع و تکنولوژی لازم کمک بسیار زیادی برای تحقق حمایت از 3 صنعت نیز می‌کند.
سجادی افزود: در صورت توجه به 3 بخش صنعت نفت‌وگاز، کشاورزی و نساجی در آینده هرگونه تحریم در هر حوزه‌ای بی‌معنا خواهد بود؛ بنابراین باید با توجه به این بخش‌ها استراتژی مناسبی در قبال اهداف دشمنان نظام تعیین کنیم.

خبرگزاری فارس– 91/7/3