نتایج مذاکرات با هیئت تجاری مصر ؛ واردات کود و پتروشیمی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
نتایج مذاکرات با هیئت تجاری مصر ؛ واردات کود و پتروشیمی

هیئت مصری در سفر به ایران خواستار واردات کود و سرمایه‌‌گذاری در پتروشیمی ایران شدند.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات کشاورزی‌گفت: هیئت مصری در سفر به ایران خواستار واردات کود و سرمایه‌‌گذاری در پتروشیمی ایران شدند.
سیدرضا نورانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: هیئت تجاری مصری خواهان واردات کود شیمیایی از ایران و سرمایه‌‌گذاری در زمینه پتروشیمی هستند.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات کشاورزی‌گفت: هیئت تجاری مصری همچنین به همکاری در زمینه گردشگری تاکید دارند.
وی گفت: هیئت مصری با توجه به اینکه رأس الحسین (ع) یعنی سر مبارک امام حسین (ع)، زینبیه، مکان زیارتی لطیفه‌خاتون و نیز آثار باستانی، موزه‌ها و مومیایی‌های زیادی در این کشور قرار دارد بر همکاری گردشگری تاکید کردند.
نورانی گفت: البته متقابلا زمینه‌های گردشگری زیادی هم در کشور ما وجود دارد که هیئت ایرانی نیز به عنوان مکان‌های گردشگری به آنها معرفی کردند.
دو روز پیش صادرات میوه به ویژه سیب و کیوی به مصر و واردات مرکبات از این کشور به عنوان محور گفت‌وگو با هیئت مصری مطرح شده بود.
هیئت تجاری مصری که هفته گذشته برای مذاکرات تجاری به ایران سفر کرده بودند،‌ دیروز کشورمان را ترک کردند و قرار شد طرفین بعد از مطالعه و بررسی در مورد محورهای گفته شده نتیجه را به زودی اعلام کنند.

خبرگزاری فارس– 91/8/1