250 فرآورده، محصول بادام


دسته بندی: اخبار کشاورزی
250 فرآورده، محصول بادام

مشاور وزیر و معاون ترویج و آموزش سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: 250 فرآورده از محصول بادام می‌توان بدست آورد که باید کارگروه بخش کشاورزی از علاقمندان و تولیدکنندگان و فعالان در زمینه تولید این محصول از مرحله احداث باغ تا صنایع تبدیلی و تکمیلی و صادرات با اهدای تسهیلات حمایت کند.


به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه چهار محال و بختیاری- پیمان فلسفی در جشنواره بادام افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در وزارتخانه و همکاری سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و بانک کشاورزی، استان به کیفیت بالای بادام دست پیدا می‌کند و یکی از استان‌های مهم در صادارات این محصول خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره و نمایشگاه‌ها یکی از روشهای خوب انتقال پیامهای ترویجی به تولیدکنندگان، صادر کنندگان و سایر استانهاست و توانایی به نمایش گذاشتن هر چه بیشتر پتانسیلهای استان را فراهم می‌کند تصریح کرد: معرفی بادام می تواند مخاطبان بیشتری از سراسر کشور را تحت تأثیر قرار دهد و در تولید با کیفیت و صادرات این محصول نقش داشته باشد.

به گفته وی، در آینده با فرآوری محصول بادام و با حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر حفظ رتبه چهارم بادام در سطح دنیا، این رتبه را ارتقاء دهیم.



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها