خوزستان؛ مقام نخست تولید محصولات کشاورزی کشور
دسته بندی: اخبار کشاورزی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واحد مرکزی خبر، کار آماده سازی در بیش از یک میلیون و 150 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان خوزستان برای کشت پاییزه انجام شد.
در این زمینه کار کشت محصولاتی همچون سبزیجات و علوفه هم اکنون دراستان آغاز شده و قراراست امسال محصولات مختلف از جمله نیشکر، گندم، جو، کلزا، سیب زمینی و حبوبات در زمین های کشاورزی استان در فصل پاییز کشت شود.
این محصولات بیشتر در شهرهای شوشتر، بهبهان، دزفول، رامهرمز، اندیمشک، شوش و اهواز کشت می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان کشت محصولات پائیزه در استان را از مهر تا دی اعلام و پیش بینی کرد: امسال سطح زیر کشت 90 هزار هکتار افزایش یابد. پارسال یک میلیون و 60 هزار هکتار به زیر کشت محصولات پائیزه رفت.
قاسمی نژاد گفت: امسال کشت به منظور کاهش هزینه های تولید و افزایش تولید محصولات با محوریت طرح خاک ورزی و کشاورزی حفاظتی انجام می شود.
ارائه راهکارهای کارشناسی کشت مناسب ، تامین کود مورد نیاز کشاورزان، اجرای طرحهای کاهش مصرف و توزیع بذر اصلاح شده از جمله خدماتی است که به کشاورزان در این فصل ارائه می شود.
در استان خوزستان با یک میلیون و 200 هزار هکتار زمین کشاورزی سالانه 14 میلیون و 200 هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید می شود.
محصولات مرتبط
جدیدترین نوشته ها