پرداخت 1300 میلیارد تومان تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
پرداخت 1300 میلیارد تومان تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی

تاکنون 1300 میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی و توسط بانک به کشاورزان پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: تاکنون 1300 میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی و توسط بانک به کشاورزان پرداخت شده است.
محمد طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد عملکرد طرح توسعه کشاورزی تا پایان شهریور 91 گفت: این طرح از اوایل تیرماه 91 شروع شده و در این مدت بر اساس تصمیمی که دولت گرفته، حدود 2 هزار و 570 میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی به شکل ریالی در اختیار بانک کشاورزی قرار گرفته است.
مدیرعامل بانک کشاورزی افزود: بر اساس تصمیمی که ستاد مرکزی طرح توسعه کشاورزی گرفته این منابع صرف طرح‌های توسعه کشاورزی خواهد شد و نرخ سود این تسهیلات برای کشاورزان 7 درصد تمام می‌شود.
طالبی افزود: چون نرخ سود منابع ریالی صندوق توسعه ملی برای کشاورزی صفر درصد است حدود 2 هزار و 150 میلیارد تومان نیز از منابع داخلی بانک کشاورزی به منابع صندوق توسعه ملی اضافه شده و با تلفیق این دو منبع به کشاورزان پرداخت می‌شود که نرخ سود برای کشاورزان حدود 7 درصد خواهد بود.
وی افزود: با شروع طرح توسعه بخش کشاورزی ستادهای استانی و شهرستانی و شعب بانک کشاورزی مراحل اولیه طرح را به خوبی انجام دادند و ظرف 2.5 ماه گذشته حدود 1300 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده یا مصوب یا عقد قرارداد با کشاورزان شده است که این رقم تقریبا 50 درصد از منابعی است که صندوق توسعه ملی برای بخش کشاورزی در اختیار بانک کشاورزی قرار داده است.
طالبی در واکنش به سخنان برخی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی گفت: علیرغم ادعای آن فرد 32 هزار و 527 طرح در قالب طرح توسعه کشاورزی مورد تصویب و یا عقد قرارداد در بانک کشاورزی قرار گرفته که رسیدگی به این رقم بالا از طرح کشاورزی کار بسیار سخت و زمان‌بری است، اما همکاران بانک کشاورزی با کمک ستادهای استانی تاکنون 1300 میلیارد تومان از طرح‌ها را مصوب کرده یا به مرحله عقد قرارداد رسانده‌اند.
وی افزود: بیش از 80 درصد از تسهیلات پرداخت شده به طرح توسعه کشاورزی از سوی ستادهای استانی و با همکاری سازمان‌های جهاد کشاورزی به بانک کشاورزی معرفی شده‌اند.

خبرگزاری فارس – 91/7/3