صندوق‌های حمایتی رقبای سیستم بانکی هستند


دسته بندی: اخبار کشاورزی
صندوق‌های حمایتی رقبای سیستم بانکی هستند

صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی که با تصویب قانون افزایش بهره‌وری ظرفیت‌های بالقوه‌ای پیدا کردند، با پرداخت تسهیلات بیشتر و گردش مالی سریع‌تر می‌توانند رقبای سیستم بانکی باشند.
صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی که با تصویب قانون افزایش بهره‌وری ظرفیت‌های بالقوه‌ای پیدا کردند، با پرداخت تسهیلات بیشتر و گردش مالی سریع‌تر می‌توانند رقبای سیستم بانکی باشند.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایانا با اعلام این مطلب گفت: صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی که در قوانین اخیر مجلس با ساختار قانونی شکل گرفته‌اند، توانسته‌اند از دولت و مجلس بودجه قابل توجهی دریافت کنند.
عباس رجایی افزود: عملکرد صندوق‌ها بهتر از گذشته ارزیابی شده است، به‌طوری که با توسعه ساختاری، شیوه پرداخت تسهیلات روان‌تر و گردش مالی سریع‌تری در صندوق‌ها ارزیابی شده است که به معنای رقبای سیستم بانکی هستند.
مجلس بر عملکرد صندوق‌ها نظارت دارد
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که صندوق‌ها زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی هستند و پس از قانون افزایش بهره‌وری مجال فعالیت بیشتر یافته‌اند، مجلس بر عملکرد صندوق‌ها نظارت ویژه خواهد داشت.
نماینده اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از قانون افزایش بهره‌وری، ارتباط کمیسیون کشاورزی با صندوق‌ها به‌صورت مداوم ادامه دارد و گزارش عملکرد آنان توسط صندوق‌ها به‌صورت مستقل و همچنین توسط وزیر جهاد کشاورزی به کمیسیون داده می‌شود.
رجایی تصریح کرد: در قانون افزایش بهره‌وری، برای نخستین‌بار قانون‌گذار ظرفیت‌های جدیدی برای صندوق‌های حمایت از توسعه و سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشور فراهم کرد که مجلس نظارت جدی بر عملکرد تشکل‌ها و NGOها خواهد داشت تا مشخص شود صندوق‌ها و تشکل‌های مذکور چگونه از فرصت‌های ایجادشده بهره گرفته‌اند.

خبرگزاری ایانا – 91/6/20



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها