نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی

مدیر عامل شرکت مدیریت منابع ایران، علت بازده پایین بخش کشاورزی را استفاده از روش های غرقابی و سنتی بیان کرد و افزود: فقط یک میلیون و 700 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به صورت پیشرفته و نیمه پیشرفته بهره برداری می‌شود.


نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع ایران با بیان اینکه 90 درصد آب در بخش کشاورزی با بازدهی 33 درصد استفاده می‌شود، گفت: موضوع نصب کنتورهای هوشمند خانگی در برنامه پنجم تدوین و تنظیم شده است و ما بر این اساس درحال برنامه ریزی برای نصب هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، مدیر عامل شرکت مدیریت منابع ایران، علت بازده پایین بخش کشاورزی را استفاده از روش های غرقابی و سنتی بیان کرد و افزود: فقط یک میلیون و 700 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به صورت پیشرفته و نیمه پیشرفته بهره برداری می‌شود.
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع ایران با بیان اینکه در بخش کشاورزی ، بخش عمده آب استحصالی از منابع زیرزمینی است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قصد داریم برای همه چاههای کشاورزی کنتورهای هوشمند نصب کنیم.
الماس وندی، کنترل مصرف انرژی برق و آب را از مزیت این کنتورها اعلام کرد و گفت: هم اکنون 23 هزار کنتور خریداری شده که بیش از 4800 کنتور بر روی چاه های کشور نصب شده است .
الماس وندی به نصب کنتورهای هوشمند در بخش خانگی هم اشاره کرد و گفت: موضوع نصب کنتورهای هوشمند خانگی در برنامه پنجم توسعه تدوین و تنظیم شده است و ما بر این اساس درحال برنامه ریزی برای نصب هستیم .
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع ایران، امکان کنترل مصرف آب و مونیتور کردن میزان آب مصرفی در یک مرکز را از ویژگی های این کنتورها بر شمرد.

خبرگزاری فارس - 89/4/28



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها