افزایش سرمایه صندوق‌ها به 195 میلیارد تومان


دسته بندی: اخبار کشاورزی
افزایش سرمایه صندوق‌ها به 195 میلیارد تومان

افزایش سرمایه صندوق‌ها و راه‌اندازی 26 صندوق استانی جدید از مهمترین برنامه‌های صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در سال جاری است.
افزایش سرمایه صندوق‌ها و راه‌اندازی 26 صندوق استانی جدید از مهمترین برنامه‌های صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در سال جاری است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در گفتگو با خبرنگار ایانا درباره آخرین وضعیت این صندوق گفت: در سال جاری افزایش سرمایه این صندوق‌ها در حال اجراست و سرمایه صندوق‌ها به 195 میلیارد تومان رسید.
عبدالکریم رضوی با اشاره به اینکه سال گذشته، سالی استثنایی برای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بود، افزود: به‌دلیل شرایط خوب و اعتباراتی که سال گذشته به این صندوق اختصاص یافت، صندوق در سال جاری توانست اقدام به افزایش سرمایه و تشکیل صندوق‌های جدید کند.
وی خاطرنشان کرد: 99 میلیارد تومان از محل اعتبارات سال گذشته برای افزایش سرمایه و تشکیل صندوق جدید به صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی اختصاص یافت.
به گفته این مقام مسئول، از این اعتبارات قرار است در سال جاری حدود 26 صندوق شهرستانی تأسیس شود.
رضوی درباره اعتبارات سال جاری ادامه داد: در سال جاری یک ردیف 100 میلیارد تومانی و یک ردیف 150 میلیارد تومانی اعتبار برای صندوق در نظر گرفته شده است که در صورتی که پرداخت آن تصویب شود به طور قطع سال بسیار خوبی برای این مجموعه خواهد بود.
وی تصریح کرد: از محل اعتبارات آبیاری تحت فشار در اعتبارات سال گذشته، 644 میلیارد و 500 میلیون تومان به صندوق‌ها واریز شده است.
به گفته مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، صندوق‌ها 258 هزار و 350 هکتار با کشاورزان قرارداد منعقد کرده‌اند که از این مقدار، 153 هزار و 530 هکتار آن به مبلغ بیش از 900 میلیارد تومان در حال اجرا است و 104 هزار و 820 هکتار آن به پایان ر سیده است.
رضوی همچنین در پایان از پرداخت 458 میلیارد تومان از بودجه 644 میلیارد و 500 میلیون تومانی اعتبارات سال گذشته به کشاورزان تا پایان تیرماه خبر داد.

خبرگزاری ایانا – 91/6/11