واگذاری بانک کشاورزی تحت شرایطی، مثبت خواهد بود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
واگذاری بانک کشاورزی تحت شرایطی، مثبت خواهد بود

واگذاری بانک کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی تحت شرایط خاصی، مثبت خواهد بود.
ایرج ندیمی گفت: واگذاری بانک کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی تحت شرایط خاصی، مثبت خواهد بود.
نماینده مردم لاهیجان در مجلس نهم در گفتگو با خبرنگار ایانا با ارائه تحلیلی، واگذاری بانک کشاورزی به جهاد کشاورزی را منوط به کسب شرایطی خاص خواند.
وی اظهار داشت: از آنجا که بانک کشاورزی وظیفه تأمین نقدینگی بخش کشاورزی را بر عهده دارد، دو بحث مهم مطرح می‌شود، نخست آنکه منابع بانکی افزایش یابد که هیچکس مخالف آن نیست و دوم آنکه منابع بانک، هدایت شود که در مورد دوم باز هم دو فاکتور باید مورد توجه واقع شود.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم ادامه داد: چنانچه بر لزوم هدایت منابع بانکی تأکید داشته باشیم، باید به دو سؤال اساسی پاسخ دهیم. نخست آنکه آیا بانک کشاورزی می‌تواند بدون توجه به نسبت‌بندی‌های بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار عمل کند؟ که پاسخ منفی است. دیگر آنکه با تغییر ریاست مجمع این بانک چه اتفاقاتی می‌افتد؟
ندیمی افزود: وزیر جهاد کشاورزی معتقد است که اگر ریاست مجمع بانک کشاورزی به او محول شود، می‌تواند این منابع را برای برطرف کردن نیازهای بخش کشاورزی به‌درستی هدایت کند.
نماینده مردم لاهیجان با اشاره به اینکه تا حدود پنج سال پیش ریاست مجمع بانک کشاورزی بر عهده وزیر جهاد کشاورزی بوده و با پیشنهاد عبداللهی (نماینده وقت مجلس هفتم) ریاست آن به وزیر اقتصاد و دارایی واگذار شد، خاطرنشان کرد: حال سؤال اساسی اینجاست که اگر این اتفاق برای بانک کشاورزی رخ دهد، با دیگر بانک‌های تخصصی نظیر بانک مسکن و... چه باید کرد؟
وی ادامه داد: واقعیت این است که وزیر اقتصاد، وزن وزرای بانک‌های مذکور را بیشتر کرده است و اگرچه ریاست مجمع با وزیر اقتصاد است، ولی به‌دلیل فوق‌الذکر مشکل برطرف می‌شود.
این مسئله درباره بانک کشاورزی نیز صادق است. چنانچه وزیر اقتصاد با تغییر، وزن وزیر جهاد کشاورزی را بیشتر کند، به واگذاری نیازی نیست. در این صورت واگذاری مثبت خواهد بود را که وزارت جهاد کشاورزی به‌عنوان متولی تولید در این بخش با نیازهای واقعی کشاورزی آشنا است.

خبرگزاری ایانا – 91/6/5



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها