افزایش 64.1 میلیارد دلاری صادرات محصولات کشاورزی به نسبت واردات


دسته بندی: اخبار کشاورزی
افزایش 64.1 میلیارد دلاری صادرات محصولات کشاورزی به نسبت واردات

وزیر جهاد کشاورزی تراز بازرگانی صادرات محصولات کشاورزی را مثبت دانست و میزان صادرات کشاورزی در سال 90، 64.1 میلیارد دلار بیشتر از واردات اعلام کرد.
وزیر جهاد کشاورزی تراز بازرگانی صادرات محصولات کشاورزی را مثبت دانست و میزان صادرات کشاورزی در سال 90، 64.1 میلیارد دلار بیشتر از واردات اعلام کرد.
به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری، صادق خلیلیان در دیدار رئیس جمهور و اعضاء هیئت دولت با مقام معظم رهبری در گزارشی به اقدامات زیربنایی در بخش آب و خاک اشاره کرد و گفت: یکی از این اقدامات زیربنایی، گسترش شبکه آبیاری تحت فشار و اصلاح روش‌های آبیاری است که یک میلیون و 200 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.
وزیر جهاد کشاورزی مجموع وسعت اجرای طرح‌های زیربنایی در بخش آب و خاک را در دولت‌های نهم و دهم 192 هزار هکتار بیان کرد و افزود: این آمار سه‌برابر اقدامات انجام شده در سال‌های قبل از 84 است.
وی با اشاره به بهره‌برداری از سه‌هزار و 619 واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت 22 میلیون و 400 هزار تن، اصلاح ساختار واحدهای مرغداری و دامداری، و طرح‌های ارتقای سلامت غذا ازجمله اجرای عملیات کنترل بیولوژیک و مبارزه غیرشیمیایی با آفات را بخش های دیگر عملکرد دولت در حوزه کشاورزی برشمرد.
خلیلیان تراز بازرگانی صادرات محصولات کشاورزی را مثبت دانست و خاطرنشان کرد: صادرات کشاورزی در سال 90، 64.1 میلیارد دلار بیشتر از واردات بوده است.
وی درباره تولید محصولات کشاورزی و باغی، تصریح کرد: در سال 90 هفتاد و هفت میلیون تن محصولات زراعی، 18 میلیون و 300 هزار تن محصولات باغی، 720 هزار تن شیلات، و 14 میلیون و 300 هزار تن دام و طیور تولید شده است.

خبرگزاری ایانا – 91/6/6