تولید پیاز در بهترین وضعیت قرار دارد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تولید پیاز در بهترین وضعیت قرار دارد

تولید پیاز در استان اصفهان در بهترین وضعیت قرار دارد و تاکنون 70 هزار تن برداشت شده است.
تولید پیاز در استان اصفهان در بهترین وضعیت قرار دارد و تاکنون 70 هزار تن برداشت شده است.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: با توجه به اینکه اصفهان یکی از قطب‌های تولید پیاز کشور است، این استان در بهترین وضعیت تولید قرار دارد و تاکنون 70 هزار تن برداشت شده است و پیش‌بینی می‌شود 20 هزار تن دیگر برداشت شود.
محمد نصر اصفهانی افزود: این استان نسبت به سال گذشته کاهش تولید نداشته است و روند تولید به‌طور طبیعی ادامه دارد.
وی ادامه داد: به‌نظر می‌رسد دلیل گرانی پیاز، شیوع شایعه از بین رفتن مزارع پیاز آذربایجان شرقی توسط تگرگ باشد. در صورتی که این خبر توسط مسئولان استان به‌شدت تکذیب شد.
قائم مقام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ابراز امیدواری کرد؛ با توجه به اینکه بخش زیادی از تولید استان روانه بازارهای تهران می‌شود، قیمت این محصول در روزهای آینده پایین بیاید.
نصر اصفهانی در پایان به تولید گندم اشاره کرد و یادآور شد: برداشت در بیش از 90 درصد اراضی گندم پایان یافته و تاکنون 380 هزار تن گندم برداشت شده است. این در حالی است که سال زراعی گذشته 240 هزار تن گندم در استان تولید شد.

خبرگزاری ایانا – 91/5/14



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها