تشکیل گروهی برای بررسی دقیق‌تر طرح انتزاع وظایف بخش کشاورزی


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تشکیل گروهی برای بررسی دقیق‌تر طرح انتزاع وظایف بخش کشاورزی

برای بررسی دقیق‌تر و بیشتر طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی یک گروه تشکیل شد.
برای بررسی دقیق‌تر و بیشتر طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی یک گروه شامل نمایندگان مجلس و نمایندگان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایانا با اعلام این مطلب گفت: در جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس مقرر شد هشت نفر از اعضای کمیسیون به همراه تعدادی از نمایندگان عضو در کمیسیون صنایع و معادن و مسئولان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت بررسی دقیق‌تر و بیشتری در مورد طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی داشته باشند.
رحمت‌الله نوروزی افزود: پس از بررسی کارشناسی و دقیق توسط این گروه، طرح مذکور جهت تصویب به صحن علنی مجلس ارائه می‌شود.
وی درباره دیگر دستور کار کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این نشست، کلیات لایحه عضویت ایران در فدراسیون بین‌المللی اتحادیه زنبورداران به تصویب رسید.
نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه شب گذشته کمیسیون کشاورزی مجلس با اعضاء اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران ادامه داد: این نشست به‌منظور بررسی طرح بهبود فضای کسب و کار برگزار شد که در آن محمدحسن ابوطرابی‌فرد نایب‌رئیس اور مجلس، غلامرضا مصباحی‌مقدم رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، ارسالن فتحی‌پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس نیز حضور داشتند.
نوروزی درباره مسائل مطرح‌شده در این نشست تصریح کرد: علاوه بر صحبت درباره طرح بهبود فضای کسب و کار در سال تولید ملی، مسائلی درباره راه‌کارهای تحقق اصل 44 قانون اساسی و واگذاری امور تصدی‌گری به بخش خصوصی مطرح شد.

خبرگزاری ایانا – 91/5/2