میگوی ارگانیک در کشور تولید می شود


دسته بندی: اخبار کشاورزی
میگوی ارگانیک در کشور تولید می شود

مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور، از آغاز برنامه تولید میگوی ارگانیک طی سال جاری در کشور خبر داد.
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور، از آغاز برنامه تولید میگوی ارگانیک طی سال جاری در کشور خبر داد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان دامپزشکی کشور، \\\'کاظم عبدی\\\' افزود: این برنامه با توجه به ارزش غذایی میگو، جایگاه آن در صادرات آبزیان کشور و همچنین لزوم تولید فرآورده های آبزی سالم و بهداشتی مورد توجه قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در این راستا، مجتمع های پرورشی میگوی کشور از لحاظ زیرساخت های بهداشتی و توانمندی مورد مطالعه و ارزیابی میدانی قرار گرفتند و سپس مجتمع مناسب برای تولید میگوی ارگانیک انتخاب شد.
مدیر کل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری های آبزیان تصریح کرد: در حال حاضر دستورالعمل تولید میگوی ارگانیک در حال تدوین بوده و به زودی به بهره برداران اعلام خواهد شد.
عبدی مجموع تولید آبزیان ارگانیک دنیا را 53 هزار و 500 تن اعلام کرد و افزود: این میزان تولید ارگانیک تنها یک درصد کل تولیدات آبزی پروری را شامل می شود.
به گفته ی وی، از مجموع 18 مزرعه میگوی ارگانیک در دنیا، 9 مزرعه در آمریکای لاتین، هشت مزرعه در آسیا و یک مزرعه در آفریقا احداث شده و هم اکنون نیز هفت مزرعه تولید میگوی ارگانیک دیگر در دست ساخت است.

خبرگزاری ایرنا – 91/4/26