تشکل‌ها، خوراک دام و طیور را از سازمان صنعت و تجارت استان‌ها بگیرند


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تشکل‌ها، خوراک دام و طیور را از سازمان صنعت و تجارت استان‌ها بگیرند

همه تشکل‌های دامداران برای دریافت سهمیه خوراک دام و طیور خود به سازمان صنعت‌، معدن و تجارت استان‌ها مراجعه کنند.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: 200 هزارتن کنجاله سویا در حال توزیع است و تشکل‌ها برای گرفتن خوراک دام و طیور به سازمان صنعت استان‌ها مراجعه کنند.
مصیب محمدیان شمالی  اظهار داشت: همه تشکل‌های دامداران برای دریافت سهمیه خوراک دام و طیور خود به سازمان صنعت‌، معدن و تجارت استان‌ها مراجعه کنند.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: 200 هزار تن کنجاله سویا از دیروز وارد چرخه توزیع شده و به استان‌ها حمل می‌شود.
محمدیان در پاسخ به این پرسش که سهیمه گروه‌های تولید چقدر است؟ گفت: سهمه همه گروه‌های دام و طیور و حتی زیر‌گروه‌ها شامل اتحادیه مرغ گوشتی، تخمگذار و اجداد مشخص شده و با مراجعه تشکل‌های استانی به آنها تحویل داده می‌شود.
وی گفت: نمایندگانی از سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در استان‌ها برای تحویل به تشکل‌ها تصمیم گیری می‌کنند.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای توزیع نهاده دام ادامه‌دار انجام شده و از این به بعد توزیع خوراک بین دامداران و مرغداران بی وقفه ادامه می‌یابد.

منبع :خبرگزاری فارس – 91/4/19