شرط جدید دولت با تولیدکنندگان ؛ مرغ و گوشت بدهید نهاده بگیرید


دسته بندی: اخبار کشاورزی
شرط جدید دولت با تولیدکنندگان ؛ مرغ و گوشت بدهید نهاده بگیرید

تولیدکنندگان به ازای دریافت مقادیری از ذرت و سویا، گوشت و مرغ به سازمان صنعت، معدن و تجارت تحویل دهند.
شرط جدید دولت با تولیدکنندگان ؛ مرغ و گوشت بدهید نهاده بگیرید
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گفت: طی جلسه‌ای در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با حضور تولیدکنندگان گوشت مرغ اعلام شد تا تولیدکنندگان به ازای دریافت مقادیری از ذرت و سویا، گوشت و مرغ به این سازمان تحویل دهند.
محمد یوسفی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: این اقدام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در راستای تامین نیازهای مردم در ماه مبارک رمضان است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ اظهار داشت: در این جلسه که با حضور تمام نمایندگان تولیدکنندگان مرغ و گوشت برگزار شد مقرر گردید به نسبتی که نهاده در اختیار آنها قرار می‌گیرد گوشت و مرغ به سازمان صنعت، معدن و تجارت تحویل دهند.
وی افزود: این نسبت در جلسه 2 روز پیش سازمان صنعت، معدن و تجارت قطعی نشد و قرار شد جلسه دیگری با دستور کار تعیین میزان تحویل نهاده و در قبال آن میزان دریافت گوشت و مرغ فردا یا پس‌فردا در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران برگزار شود.

خبرگزاری فارس – 91/4/3