تاکید وزیر بر کوتاه شدن دست و اسطه ها و کاهش فاصله تولید کننده و مصرف کننده


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تاکید وزیر بر کوتاه شدن دست و اسطه ها و کاهش فاصله تولید کننده و مصرف کننده

وزیر جهاد کشاورزی از مسؤولان تعاونی ها و تشکل های تولیدی خواست از حقوق اعضای خود دفاع کنند و قدرت چانه زنی شان را برای فروش محصولات بالا ببرند.
تاکید وزیر بر کوتاه شدن دست و اسطه ها و کاهش فاصله تولید کننده و مصرف کننده
وزیر جهاد کشاورزی از مسؤولان تعاونی ها و تشکل های تولیدی خواست از حقوق اعضای خود دفاع کنند و قدرت چانه زنی شان را برای فروش محصولات بالا ببرند.
به گزارش ایانا ، دکتر صادق خلیلیان در گردهمایی تعاونی‌ها و تشکل‌های روستایی و کشاورزی، گفت: تعاونی ها و تشکل های تولیدی در بخش کشاورزی باید با قدرت تولید کنندو در عین حال خواسته های خود را برای عرضه و فروش محصولات مطرح کنند.»
وی با بیان این که سازمان مرکزی تعاون روستایی نیز از ابزار و امکانات موجود برای کمک به تعاونی‌ها وتشکل‌های تولیدی در بخش کشاورزی استفاده خواهد کرد، اظهار داشت: « با راه اندازی میدان عمده فروش در تهران و ایجاد سامانه عرضه محصولات کشاورزی توسط این سازمان، تعاونی‌ها و تشکل‌های تولیدی در نقاط مختلف کشور می‌توانند به این سامانه متصل شوند و محصولات اعضای خود را با قیمت‌های پیشنهادی عرضه کنند.»
دکتر خلیلیان در عین حال بر کوتاه کردن دست و اسطه ها و کاهش فاصله میان تولید کننده و مصرف کننده تاکید کرد و گفت:« شبکه های بازار رسانی در کشور باید اصلاح شود.»
وی افزود: « در حال حاضر وظیفه تولید با وزارت جهاد کشاورزی و تنظیم بازار بر عهده دستگاه دیگری گذاشته شده در حالی که تولید بدون توجه به بازار معنی ندارد.»
دکترخلیلیان ادامه داد:« تولید ، بازار، واردات، صادرات و صنایع مرتبط با کشاورزی یک بسته به هم پیوسته است که می‌تواند منجر به توسعه بخش کشاورزی شود.»
وی در عین حال واگذاری امور تصدی‌گری به تشکل‌ها و بخش غیر دولتی را از رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و ابراز داشت:« ما سعی می کنیم وظایف را به خودتان بسپاریم و هزینه های حاصل از کوچک سازی ساختار وزارتخانه را صرف حمایت از تولید کنندگان کنیم.»
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که به رغم بروز خشکسالی ها، تحریم ها و مسایل مربوط به هدفمندسازی یارانه‌ها، تولیدات گشاورزی جهش خوبی داشته است گفت:« تأمین 95 درصد نیاز مواد غذایی در کشور، نقطه قوتی برای چانه‌زنی های ایرانی با قدرت های جهانی است.»
وی افزود: « اگر بخش قابل توجهی از نیاز کشور به مواد غذایی در داخل کشور تأمین نمی‌شد، شرایط برای مسؤولان در چانه زنی های بین المللی سخت تر می‌شد.»
دکترخلیلیان در ادامه، افزایش بهره وری، اصلاح ساختار فن آوری در واحدهای تولیدی، عرضه مستقیم کالا، توسعه صادرات و سرمایه گذاری را از اهداف استراتژی بخش کشاورزی عنوان کرد. وگفت: امروزه کشاورزی در کشور قابل اتکا است و امسال که سال تولید و حمایت از کار و سرمایه ایرانی است، دولت محور کار را بخش کشاورزی قرار داده است.

خبرگزاری ایانا – 91/3/24