مجوز واردات میوه را وزارت جهاد کشاورزی صادر می کند


دسته بندی: اخبار کشاورزی
مجوز واردات میوه را وزارت جهاد کشاورزی صادر می کند

در صورتی که موضوع واردات میوه از سایر کشورهای دیگر مطرح باشد باید موضوع از طریق وزارتخانه مذکور صورت گیرد.
مجوز واردات میوه را وزارت جهاد کشاورزی صادر می کند
روابط عمومی وزارت صنعت ،معدن وتجارت تاکید کرد بر اساس ماده ۱۶ قانون افزایش بهره وری کشاورزی، مصوب سال ۱۳۸۹ ، وزارت صنعت، معدن وتجارت و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی قبل از واردات کالاها و محصولات بخش کشاورزی موظفند از وزارت جهاد کشاورزی مجوز لازم را اخذ نمایند.
به دنبال اظهار نظریک عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی مبنی بر\\\"میوه‌های وارداتی همچنان روی دکه‌ها می‌درخشند\\\"جوابیه ای را منتشر و به خبرگزاری خانه ملت ارسال کرده است .
متن کامل این جوابیه در پاسخ به سوال محمد علی بزرگواری عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامیبه شرح ذیل می باشد:
به آگاهی می‌رساند؛ بر اساس ماده ۱۶ قانون افزایش بهره وری کشاورزی، مصوب سال ۱۳۸۹ ، وزارت صنعت، معدن وتجارت و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی قبل از واردات کالاها و محصولات بخش کشاورزی موظفند از وزارت جهاد کشاورزی مجوز لازم را اخذ نمایند. به بیانی دیگر این ماده قانونی، صدور مجوز برای واردات محصولات کشاورزی را به وزارتخانه جهاد کشاورزی واگذار نموده است. در واقع بدون اجازه وزارت جهاد کشاورزی واردات هیچ کالایی از جمله میوه در حوزه بخش کشاورزی صورت نمی گیرد. بنابراین در صورتی که موضوع واردات میوه از سایر کشورهای دیگر مطرح باشد باید موضوع از طریق وزارتخانه مذکور صورت گیرد.

خبرگزاری فودنا – 91/3/2