گندم طی دو هفته اخیر در رینگ کشاورزی عرضه‌ای نداشته است


دسته بندی: اخبار کشاورزی
گندم طی دو هفته اخیر در رینگ کشاورزی عرضه‌ای نداشته است

با وجود آنکه فصل برداشت محصول گندم فرا رسیده است، شرکت بازرگانی دولتی ایران هنوز تصمیمی برای عرضه گندم در بورس نگرفته است.
گندم طی دو هفته اخیر در رینگ کشاورزی عرضه‌ای نداشته است
کارگزار بانک ملی در بورس کالای ایران در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: با وجود آنکه فصل برداشت محصول گندم فرا رسیده است، شرکت بازرگانی دولتی ایران هنوز تصمیمی برای عرضه گندم در بورس نگرفته است.
مرتضی محمدی افزود: حدود 30 تا 40 تن گندم خوراکی توسط بخش خصوصی به رینگ کشاورزی عرضه شده است، اما عرضه گسترده آن که حاصل خرید شرکت بازرگانی دولتی ایران است، هنوز به بورس نرسیده است.
وی خاطرنشان کرد: عدم عرضه گندم به بورس به دلیل استراتژی‌های خاصی است که این شرکت در زمینه عرضه گندم مدنظر دارد و امید می‌رود که تا دو هفته آینده وضعیت عرضه گندم مشخص شود.
محمدی محصول گندم را استراتژیک خواند و ادامه داد: باید تمامی مراحل و سیاست‌های داخلی فروش این محصول مشخص و تکمیل شود و سپس برای عرضه آن تصمیم‌گیری شود.
وی تصریح کرد: از لحاظ قیمتی، در مقایسه با قیمت‌های خرید تضمینی انجام‌شده در سال گذشته گندم معمولی و دروم با کاهش قیمتی مواجه بوده است.
قیمت کاهشی گندم در بورس کالای ایران
این مقام مسئول یادآور شد: با وجود آنکه نرخ خریدهای تضمینی امسال افزایش داشته، اما با نرخی که در بورس کالای ایران، گندم مبادله می‌شده، اندکی کاهش مشاهده شده است.
محمدی تأکید کرد: پیش‌بینی می‌شود ظرف هفته‌های آینده تصمیم نهایی در زمینه مقدار گندمی که قرار است در بورس کالای ایران عرضه شود و قیمتی که برای آن مشخص شده است، تصمیم‌گیری شود.
وی در پایان اظهار داشت: وضعیت عرضه محصولات کشاورزی همچون گندم در بورس کالای ایران همچون گذشته پیش می‌رود که امیدواریم به‌زودی این بازار از حالت رکود خارج شود.

خبرگزاری ایانا– 91/2/27