هیچ حوزه‌ای با محرومیت کشت روبه‌رو نیست


دسته بندی: اخبار کشاورزی
هیچ حوزه‌ای با محرومیت کشت روبه‌رو نیست

فقط در بعضی از حوزه‌های آبی استان محدودیت کشت وجود دارد.
هیچ حوزه‌ای با محرومیت کشت روبه‌رو نیست
فقط در بعضی از حوزه‌های آبی استان محدودیت کشت وجود دارد.
معاونت حفاظت از بهره‌برداری سازمان آب و برق خوزستان در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: در حوزه آبریز مارون با توجه به صرفه‌جویی خوب کشاورزان، وضعیت بارش و آورد رودخانه‌ها حدود 100 میلیون مترمکعب افزایش ذخیره نسبت به سال گذشته وجود دارد.
فتح‌الله دهکردی افزود: امیدواریم وضعیت کشت بهاره مناسبی در شهرستان‌های بهبهان، رامهرمز، امیدیه، رامشیر، ماهشهر و... ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه در این حوزه آبی 23 درصد کاهش آورد رودخانه آب سد نسبت به سال نرمال وجود داشته است، ولی صرفه‌جویی خوبی انجام گرفته و امکان افزایش ذخیره را فراهم آورده است.
این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد که با افزایش ذخیره آبی در این حوزه، کشت تابستانه مناسبی برای کشاورزان وجود داشته باشد.
دهکردی در پایان در جواب این سؤال که در بعضی از مناطق استان با محرومیت کشت روبه‌رو هستند یا خیر، تصریح کرد: فقط در بعضی از نقاط با محدودیت کشت مواجه هستیم و در این توزیع، محرومیت کشت وجود ندارد.

خبرگزاری ایانا – 91/2/12