هیچ محصولی نباید بدون کسب استاندارد لازم به دست مصرف‌کننده برسد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
هیچ محصولی نباید بدون کسب استاندارد لازم به دست مصرف‌کننده برسد

هر نوع غذایی که در کشور تولید می‌شود باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد.
هیچ محصولی نباید بدون کسب استاندارد لازم به دست مصرف‌کننده برسد
وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ نوع محصول تولیدی و فرآوری بدون کسب استانداردهای لازم نباید به دست مصرف کننده برسد لذا افزایش حجم تولید انواع محصولات کشاورزی باید همگام با ارتقای سلامت این محصولات مورد توجه قرار گیرد که این امر یک وظیفه حاکمیتی است.
به گزارش ایسنا، صادق خلیلیان در شورای مدیران کل دامپزشکی استانها، اظهار کرد: هر نوع غذایی که در کشور تولید می‌شود باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد لذا روی مباحث پایش باقیمانده‌ها و بحث‌های نظارتی و کنترلی واحدهای تولیدی متمرکز شده‌ایم.
وی افزود: هیچ نوع محصول تولیدی و فرآوری بدون کسب استانداردهای لازم نباید به دست مصرف کننده برسد.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه خیال مردم هنگام مصرف انواع محصولات کشاروزی باید راحت باشد، گفت: در بخش کشاورزی در طول سه دهه بعد از انقلاب هم روند خوبی را طی کردیم که مجموع تولیدات بخش کشاورزی در ابتدای پیروزی انقلاب حدود 25 میلیون تن بود که درحال حاضر با رشد بیش از 400 درصدی به 107 میلیون تن رسیده است.
خلیلیان تصریح کرد: با توجه به این که جمعیت ایران طی این سالها اندکی از دو برابر بیشتر شده است، بخش کشاورزی روندی رو به توسعه طی این سه دهه داشته و در طول این چند سال اخیر هم قدمهای مناسبی در این خصوص برداشته شده است.
وی مسایل مربوط به آب و خاک، توسعه مکانیزاسیون، ارتقای شاخص‌های بهره وری در واحدهای تولیدی از اهداف اساسی وزارت جهادکشاورزی عنوان کرد و گفت: ارتقای شاخص‌های سلامت غذا از مواردی است که در برنامه پنجم مورد تاکید قرار دارد که به طور قطع سهم عمده‌ای از آن بر دوش سازمان دامپزشکی است.
وزیر کشاورزی تاکید کرد: جایگاه دامپزشکی در کشور ما یک جایگاه حاکمیتی و بسیار مهم است و در این بخش ممکن است در مباحث خصوصی سازی بتوانیم برخی از فعالیتها را واگذار کنیم اما آنچه که مربوط به وظایف حاکمیتی است قابل واگذاری نیست.
وی افزود: اگر برخی از اقدامات اجرایی را واگذار می‌کنیم حتما باید بحث نظارت، سیاست گذاری‌ها و مدیریت امور را مورد توجه قرار دهیم.

خبرگزاری ایسنا – 16/12/90