مـعـرفـی دو رقــم جــدیــد ذرت تــا پـایـان ســال


دسته بندی: اخبار کشاورزی
مـعـرفـی دو رقــم جــدیــد ذرت تــا پـایـان ســال

معاون بخش تحقیقات ذرت و گیاهان علوفه‌ای کشور از معرفی دو رقم جدید ذرت تا پایان سال جاری خبر داد
مـعـرفـی دو رقــم جــدیــد ذرت تــا پـایـان ســال
معاون بخش تحقیقات ذرت و گیاهان علوفه‌ای کشور از معرفی دو رقم جدید ذرت تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: این دو رقم برای کشت در مناطق نیمه گرمسیری کشور مانند خوزستان، ایلام، جنوب استان کرمانشاه، منطقه ارومیه کرمان، جنوب استان فارس و لرستان مناسب است.
اردلان مهرانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ایسنا، اظها کرد: این ارقام در برابر خشکی و بیماری مقاوم بوده و دانه آنها دارای عملکرد 11 هزار و 700 کیلو گرم در هکتار و عملکرد 52 هزار کیلوگرم در هکتار به صورت علوفه است.
معاون بخش تحقیقات ذرت و گیاهان علوفه‌ای افزود: ارقام جدید نسبت به رقم شاهد و معمولی 50 درصد افزایش عملکرد داشته و افزایش ارزش اقتصادی برآورد شده در هر هکتار آنها معادل 15 میلیون ریال دارد.
مهرانی گفت: دو رقم جدید ذرت زودرس و دو رقم جدید ذرت دیررس اکنون مراحل پایانی تحقیقات خود را می‌گذراند که تا پایان سال نامگذاری و معرفی خواهد شد.
وی افزود: در زمینه یونجه، سورگوم و ارزن نیز محققان این بخش موفق به تعدادی رقم جدید امید بخش شدند که می‌تواند در تولید گیاهان علوفه‌ای نقش موثری ایفا کند.

90/12/07