تحریم ها تاثیری بر تامین نهاده‌های بخش کشاورزی ندارد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تحریم ها تاثیری بر تامین نهاده‌های بخش کشاورزی ندارد

اعمال تحریم ها تاثیری بر‌ تامین نهاده‌های دامی بخش کشاورزی ندارد.
تحریم ها تاثیری بر تامین نهاده‌های بخش کشاورزی ندارد
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: اعمال تحریم ها تاثیری بر‌ تامین نهاده‌های دامی بخش کشاورزی ندارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، \\\'جهانگیر پرهمت\\\' روز شنبه در نشستی خبری افزود: هم اکنون کشور در تولید بذر گندم و برنج به خودکفایی رسیده است و هیچ گونه بذری در این زمینه ها از خارج کشور وارد نمی شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون بیش از 70 درصد واکسن دامی کشور در داخل تولید و تامین می شود و با اقدامات لازم در خط تولید امیدواریم در آینده نزدیک حدود 95 درصد واکسن مورد نیاز کشور در داخل تولید شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: نهاده‌هایی همچون بذر، مواد بیولوژیک و فرآورده‌های تولید واکسن ممکن است جزو کالاهای تحریمی باشند که هم اکنون تمهیدات لازم برای تولید داخلی کالاهای مذکور صورت گرفته است.
پرهمت افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی را نشانگر اقدامات ترویج و انتقال فن‌آوری و یافته‌های تحقیقاتی به مزارع دانست و افزود: به ‌منظور توسعه‌ی انتقال یافته‌ها به دنبال ترغیب و حمایت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این زمینه هستیم تا دانش و تکنولوژی روز به مزارع منتقل شود.
وی به پایش سموم در دام، طیور و آبزیان اشاره کرد و اظهار داشت: شورای راهبردی پایش سموم در تولیدات کشاورزی به ریاست وزیر جهاد کشاورزی تشکیل شده است و این طرح در اولویت برنامه های وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه معرفی ارقام جدید بذر کشاورزی به نوعی کاهش مصرف سموم را به دنبال دارد، گفت: تاکنون بیش از 30 فرآورده بیولوژیک و مواد آلی در کشور تولید شده است که به عنوان کود زیستی می تواند جایگزین سموم کشاورزی شود. به گفته ی پرهمت هم اکنون بیش از یک هزار و 200 مرکز ترویج کشاورزی در سراسر کشور وجود دارد که فن‌آوری‌ها و دانش روز را به دهستان‌های کشور منتقل می‌کنند.
وی تاکید کرد: افزایش و بهره وری دانه های روغنی همچون کلزا و زیتون در اولویت کاری سازمان تحقیقات کشاورزی قرار دارد.
معاون وزیرجهاد کشاورزی گفت: بخش تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از پشتوانه علمی بالایی برخوردار است و کشاورزی دانش بنیان به عنوان یک اصل در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهارداشت: هم اکنون در راستای کشاورزی دانش بنیان، نقشه جامع علمی بخش کشاورزی در حال تدوین است.

خبرگزاری ایرنا – 15/11/90