تصویب توزیع سبوس 195 تومانی بین دامداران در ستاد تنظیم بازار


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تصویب توزیع سبوس 195 تومانی بین دامداران در ستاد تنظیم بازار

اتحادیه سراسری دامداران از این پس سبوس تولیدی کارخانجات را به قیمت 195 تومان در بین دامداران کل کشور توزیع می کند.
تصویب توزیع سبوس 195 تومانی بین دامداران در ستاد تنظیم بازار
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار با حضور معاون اول رئیس جمهور عرضه سبوس 195 تومانی بین دامداران و آنالیز میزان نیاز به واردات بخش دامی سال آینده برای تدوین برنامه بازدارنده از نوسان قیمت تصویب شد.
سعید سلطانی سروستانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس آخرین تصمیمات مربوط به حوزه دامداری را در آخرین نشست ستاد تنظیم بازار تشریح کرد.
عرضه سبوس برای دامداران به قیمت 195 تومان
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار روز دوشنبه گذشته تصویب شد اتحادیه سراسری دامداران از این پس سبوس تولیدی کارخانجات را به قیمت 195 تومان در بین دامداران کل کشور توزیع کند.
سلطانی ادامه داد: اگرچه این مصوبه پیش از این هم ابلاغ شده بود اما با نفوذ دلالان و واسطه‌ها قیمت 195 تومانی سبوس کارخانه 355 تومان به دست دامدار می‌رسید.
آنالیز میزان واردات بخش دامی و برنامه جلوگیری از نوسان قیمت
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران همچنین تصریح کرد: در جلسه ستاد مقرر شد دستگاه‌های مربوطه میزان نیاز به واردات بخش دام را به صورت حجمی، ریالی و ارزی تعیین کنند تا برنامه‌های جلوگیری از نوسان قیمت نهاده‌ها و محصول برای سال آینده تدوین شود.
به گفته سلطانی، این تصمیمات در جلسه روز دوشنبه گذشته ستاد تنظیم بازار با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی و سایر مسئولان مرتبط گرفته شد.

خبرگزاری فارس – 9/11/90