نظارتی بر اجرای مصوبه قیمت خرید شیرخام وجود ندارد


دسته بندی: اخبار کشاورزی
نظارتی بر اجرای مصوبه قیمت خرید شیرخام وجود ندارد

هم اکنون هیچ نظارتی بر اجرای مصوبه قیمت خرید شیرخام از دامداران وجود ندارد و همین امر باعث ضرر و زیان تولیدکنندگان شیرخام در کشور شده است.
نظارتی بر اجرای مصوبه قیمت خرید شیرخام وجود ندارد
رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی دامداران ایران گفت: هم اکنون هیچ نظارتی بر اجرای مصوبه قیمت خرید شیرخام از دامداران وجود ندارد و همین امر باعث ضرر و زیان تولیدکنندگان شیرخام در کشور شده است.
\\\'سیروس روستا\\\' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه روز به روز قیمت نهاده های دامی و فرآورده های لبنی افزایش می یابد، افزود: اما قیمت خرید شیرخام حتی پاسخگوی هزینه های اولیه تولید نیست.
وی به مصوبه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص قیمت خرید شیرخام بر پایه 600 تومان اشاره کرد و افزود: هم اکنون میانگین قیمت خرید شیر خام از دامداران در سطح کشور حدود 500 تومان (یعنی کمتر از نرخ مصوب) است.
روستا مصوبات سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در خصوص حمایت از تولیدکنندگان شیرخام را ناعادلانه دانست و خاطر نشان کرد: سازمان حمایت از مصرف کنندگان با ابلاغ مصوبه ای در 29 آذرماه سال جاری به انجمن لبنی ایران، دامداران را به فروش شیرخام به قیمت پایه 600 تومان در هر کیلوگرم موظف دانسته است.
وی ادامه داد: طبق مصوبه مذکور در صورتی که تولیدکنندگان شیرخام این محصول را بیش از قیمت مصوبه به فروش برسانند متخلف محسوب شده و توسط سازمان تعزیرات حکومتی با آنان برخورد قانونی می شود.
وی با بیان اینکه دامداران به هیچ وجه به فکر افزایش قیمت شیرخام نیستند، افزود: دولت باید با تعیین قیمت شیرخام ( با احتساب افزایش قیمت نهاده های دامی) و آنالیز قیمت فرآورده های لبنی به تثبیت قیمت محصولات لبنی برای مصرف کنندگان و در نهایت تنظیم بازار اقدام کند.
به گفته ی وی ، هم اکنون دامداران کشور خواستار ارایه تسهیلات ارزان قیمت، پرداخت یارانه، تنظیم و تثبیت قیمت شیرخام ازسوی دولت هستند تا کمی از ضرر و زیان آنها جبران شود.

خبرگزاری ایرنا – 90/10/13



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها