تولید آزمایشگاهی نانو کامپوزیت چوب پلاستیک و خاک رس


دسته بندی: اخبار کشاورزی
تولید آزمایشگاهی نانو کامپوزیت چوب پلاستیک و خاک رس

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از تولید آزمایشگاهی نانو کامپوزیت چوب پلاستیک، خاک رس با خواص مکانیکی بیش از نمونه های مشابه خبرداد.
تولید آزمایشگاهی نانو کامپوزیت چوب پلاستیک و خاک رس
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از تولید آزمایشگاهی نانو کامپوزیت چوب پلاستیک، خاک رس با خواص مکانیکی بیش از نمونه های مشابه خبرداد.
جهانگیر پرهمت روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهارداشت: میزان مقاومت مکانیکی کامپوزیت نانو رس به همراه الیاف باگاس و پلی پروپیلن از مقادیر استاندارد موجود بالاتر است.
وی با بیان اینکه استفاده از نانو رس، مقاومت کامپوزیت را به ضربه،کشش و مدول کششی افزایش می دهد افزود: نانو ذرات رس به همراه الیاف باگاس سازگاری مناسبی با پلیمر (پلی پروپیلن) دارند که در نهایت موجب افزایش توان مکانیکی چوب می شود.
وی به مزیت ها و ویژگی های این دستاورد پژوهشی اشاره کرد و افزود: این نوع کامپوزیت دارای خواص مکانیکی بالاتر از نمونه های مشابه، صرفه جویی در مصرف مواد سلولزی و لیگنو سلولزی در کشور است.
وی، دوام بیشتر مصنوعات چوبی ساخته شده از این نوع محصولات، قابلیت بازیافت محصول، ارزش افزوده ضایعات کشاورزی در تولید محصول با کیفیت بیشتر و مقاومت به نفوذپذیری آب را از دیگر مزیت های این نوع کامپوزیت دانست.
پرهمت ادامه داد: این دستاورد از طریق ارایه مقالات، کتاب، برگزاری سمینارهای علمی به مجامع صنعتی قابل انتقال است.
وی افزود: تولید آزمایشگاهی نانو کامپوزیت چوب پلاستیک، خاک رس در قالب یک طرح به مدت 3 سال توسط موسسه تحقیقات جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور اجرایی شده است.

خبرگزاری ایرنا – 11/10/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها