سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های بخش آب و خاک اختصاص یافت
دسته بندی: اخبار کشاورزی
سال گذشته 110 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در کشور اجرا شد و هم اکنون نیز
این طرح در سطح 80 هزار هکتار زمین کشاورزی کشور در دست اجراست.
سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های بخش آب و خاک اختصاص یافت
معاون آب و خاک وزیر جهادکشاورزی گفت: اعتبارات بخش آب و خاک وزارت جهادکشاورزی امسال با 100 درصد افزایش نسبت به سال گذشته، به سه هزار میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش ایرنا، سیدرحیم سجادی افزود: برهمین اساس سهم استان لرستان از این اعتبارات از 50 میلیارد ریال در سال 88 به 110 میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: سال گذشته 110 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در کشور اجرا شد و هم اکنون نیز این طرح در سطح 80 هزار هکتار زمین کشاورزی کشور در دست اجراست.
سجادی، وسعت اراضی مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار در کشور را 900 هزار هکتار برشمرد و گفت: اراضی آبی موجود در کشور هشت میلیون و 700 هزار هکتار است.
سجادی اضافه کرد: به دلیل شرایط جغرافیایی از این میزان تنها سه میلیون هکتار قابلیت تجهیز به سیستم آبیاری تحت فشار را دارد.
وی، میزان بهره وری آبیاری بارانی در کشور را 75 درصد و آبیاری قطره ای را 90 درصد عنوان کرد و گفت: چنانچه کارهای زیربنایی انجام شود این میزان افزایش خواهد یافت.
وی افزود: اکنون بیش از 85 درصد تجهیزات و لوازم آبیاری تحت فشار موردنیاز کشور در داخل تولید می شود و تحریم ها در این رابطه اثری نداشته است.
خبرگزاری ایرنا - 89/3/20
محصولات مرتبط
جدیدترین نوشته ها
نکات مهم هنگام خرید سینی نشا برنج با کیفیت
دسته بندی:
گلخانه
انواع تجهیزات مزرعه
دسته بندی:
ادوات و ماشین آلات کشاورزی
ادوات کشاورزی مدرن
دسته بندی:
ادوات و ماشین آلات کشاورزی
فیلم استرچ چیست و چه کاربردی دارد؟
دسته بندی:
متفرقه
قطره چکان نتافیم NETAFIM
دسته بندی:
آبیاری
انواع کود های زیستی و مزایای آن
دسته بندی:
تغذیه گیاه
کود زیستی (بیولوژیک) چیست؟ معرفی 5 نوع
دسته بندی:
تغذیه گیاه
قیمت مه پاش و عوامل موثر بر آن
دسته بندی:
گلخانه
نایلون گلخانه
دسته بندی:
گلخانه
مخازن پلی اتیلن ذخیره آب جاهد
دسته بندی:
آبیاری
خرید پد گلخانه- قیمت پوشال گلخانه
دسته بندی:
گلخانه
در حال
جستجو...
توئیتر
فیس بوک
لینکدین
