صادر کنندگان گوشت مرغ، جایزه صادراتی می گیرند


دسته بندی: اخبار کشاورزی
صادر کنندگان گوشت مرغ، جایزه صادراتی می گیرند

به منظور پشتیبانی و توسعه صادرات گوشت مرغ هر دو هفته یکبار کار گروهی به مسئولیت سازمان توسعه‌ تجارت ایران تشکیل می شود.
صادر کنندگان گوشت مرغ، جایزه صادراتی می گیرند
مجید برزگر افزود: به منظور پشتیبانی و توسعه صادرات گوشت مرغ هر دو هفته یکبار کار گروهی با مشارکت جهاد کشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام ، شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان دامپزشکی کشور و معاونت بازرگانی داخلی به مسئولیت سازمان توسعه‌ تجارت ایران تشکیل می شود.
وی با اشاره به مشوق های در نظر گرفته شده برای صادر کنندگان گوشت مرغ در این طرح خاطر نشان کرد : اعطای ۲۳۰ تن گندم دامی به صادر کنندگان گوشت مرغ و مشمول نمودن جایزه صادراتی نیز از جمله مشوق‌های در نظر گرفته شده توسط کار گروه کنترل بازار با هدف ایجاد انگیزه در صادر کنندگان این کالا است یعنی به ازای هر کیلوگرم صادرات مرغ، میزان سه کیلو گندم دامی و از قرار هر کیلوگرم ۱۷۵۰ ریال به عنوان یارانه پرداخت خواهد شد.
وی همچنین در خصوص ضوابط بهداشتی و صادراتی در اجرای این طرح نیز گفت : بازار های هدف صادراتی توسط معاونت بازرگانی داخلی به سازمان دامپزشکی کشور معرفی و این سازمان اقدام به شناسایی استانداردها و ضوابط بهداشتی و صادراتی کالای مورد نظر نموده و مراتب را به تشکل مربوطه اعلام کند.
برزگر ادامه داد: همچنین با توجه به حساسیت صادرات گوشت مرغ و اهمیت آن برای صنعت مرغداری کشور وزارت جهاد کشاورزی علاوه بر اینکه مامور تامین کالای مذکور جهت تنظیم بازار و جلو گیری از کمبود آن در بازار داخلی شده است ، موظف به رعایت و نهایت دقت در انتخاب واحدهای تولیدی منتخب از لحاظ کیفیت و بسته‌بندی شده است تا در روند صادرات این کالا در طرح، مشکلی ایجاد نشود.

خبرگزاری آی تی پی - 22/9/90



محصولات مرتبط

جدیدترین نوشته ها